Kom med indenfor i den nyåbnede COS

Efter lang tids ombygning er den nye 1. sal åbnet – og det betyder, at vi endelig kan invitere dig indenfor hos COS. Butikken åbnede første gang i torsdags d. 8. november kl 10:00, og nu kan du få fingrene i deres nye AW-kollektion i Lyngby Storcenter. Kollektionen byder på det velkendte COS-look med fokus på det kunstneriske og på kontrasten mellem natur og menneskeskabte konstruktioner.

Kollektion er fuld af uld og bomuldskvaliteter i kraftige teksturer, der er som skabt til at modstå vintervejr med kulde og blæst. En kollektion der skaber opmærksomhed og gør din vintergarderobe lidt mere kunstnerisk end ellers.

Genfortolkede klassikere

I butikken finder du altid et bredt udvalg af klassikere, der har fået en designmæssig genfortolkning. Her finder du for eksempel den hvide skjorte med et bredt A-snit og sammensat af forskellige materialer, strikblusen med voluminøse ærmer eller en vinterstøvler i læder, hvor hælen sidder lidt forskudt.

Derudover er der også altid fokus på basics af ekstra høj kvalitet, lækkert og blødt lounge wear til hyggelige weekender inden døre, praktisk overtøj samt enestående accessories med kant.

Læs også: Grand Opening – Timetilbud

Monokrom og enkel

Uanset om du er på jagt efter T-shirts, lingeri eller strik til hverdagen eller går målrettet efter det mere kunstneriske look til garderoben, er looket hos COS altid med fokus på det enkle, det monokrome og det klassiske. Her finder du altid de herre-inspirerede bukser med opsmøg og pressefold, en mørkeblå vinterjakke i uld, det enkle halstørklæde i grå, den elegante sorte strik og de sorte lædersko med snøre.

Kort sagt, så gør COS det altid muligt at sammensætte den gennemførte stilfulde garderobe med få farver og enkle snit – eller at lade dig indhylle i skrå snit, fyldige nederdele eller bluser med unikke detaljer, der gør dit tøj til lidt mere end bare tøj.

Ses vi?
Gå endelig ikke glip af den nye COS-forretning, som netop er åbnet i Lyngby Storcenter. Kig forbi i weekenden, hvor der samtidig vil være masser af gode åbningstilbud i resten af centret. Der er feststemning på 1. sal, så skynd dig forbi, hvis du vil være én af de første til at se den nye kollektion hos COS i Lyngby Storcenter.

Læs også: Grand Opening

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne