Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Tiger of Sweden i Lyngby Storcenter


Tiger of Sweden i Lyngby Storcenter er en konceptbutik, hvor du kan finde tøj og accessories fra både herre- og damekollektionen. Butikken er med sine 175 kvadratmeter en af de store Tiger of Sweden-butikker i Danmark, hvilket sammen med den flotte indretning, gør shoppeoplevelsen til en stor fornøjelse. Vores sortiment tæller blandt andet sko, lædervarer og alt indenfor tøj til både mænd og kvinder. Du kan med fordel kigge forbi Tiger of Sweden i Lyngby Storcenter, hvis du skal have fat i et flot jakkesæt, en smuk kjole eller andet tøj til en særlig begivenhed.

 

Tiger of Swedens historie

Brandet, Tiger of Sweden, blev stiftet i 1903 i den svenske by, Uddevalla. Det var de to skræddere, Markus Schwartzman og Hjalmar Nordström, der sammen stiftede Tiger of Sweden, der oprindeligt blot blev kaldt ”Tiger”. I mange år fokuserede de to skræddere på at producere klassiske bukser til mænd, og det var først oppe i 1990’erne, at Tiger of Sweden fandt på at bruge sin ekspertise til at producere jakkesæt. Det har siden da været en succes, og Tiger of Sweden har i dag en fremtrædende rolle i mode og designverdenen.

 

Få hjælp til din tøjstil i Tiger of Sweden

Når du kommer ind i Tiger of Sweden i Lyngby Storcenter bliver du mødt af venligt personale, som er passioneret omkring mode. Vores butik er det perfekte sted at gå på jagt efter outfits, der giver selvtillid og personlig stil. Hvis du ikke selv er sikker på, hvad der passer til dig, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Tøv ikke med at spørge vores venlige personale til råds – uanset om du er ude efter et jakkesæt til en særlig begivenhed, eller bare kigger efter lidt forfriskninger til garderoben.

 

Tiger of Swedens bæredygtighed

Hos Tiger of Sweden higer vi altid efter at træffe de mest ansvarlige valg. Det gælder ikke mindst vores fokus på bæredygtighed. Bæredygtighed er et tema, der skinner igennem på flere fronter, og som har været grunden til mange nye initiativer for Tiger of Sweden. Vi tænker bæredygtighed ind i alle vores processer, lige fra valg af leverandører og materialer, til hvordan vi rådgiver vores kunder om vedligeholdelse og vask. At producere kvalitetstøj, som holder længe, er en vigtig del af den bæredygtige omstilling, men vedligeholdelsen af tøjet er lige så vigtigt, den forlænger nemlig tøjets levetid. Derfor går vi hos Tiger of Sweden meget op i at rådgive og vejlede vores kunder til, hvordan vores tøj skal vaskes og vedligeholdes.

 

Hvis du vil være sikker på at dit tøjvalg i Tiger of Sweden er bæredygtigt, kan du gå efter at købe vores ”Responsible Choice” udgaver. Du finder labels i tøjet, som viser, at det tilhører Responsible Choice kategorien.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: