Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SPORTMASTER KIDS

 

SPORTMASTER KIDS I LYNGBY STORCENTER

På stueplan lige indenfor døren ved den midterste indgang på Klampenborgvej finder du SPORTMASTER KIDS. Hos os finder du et stort udvalg af sportsmærker til både sport og fritid. Vi har alt, hvad dit barn skal bruge, når det kommer til en aktiv hverdag – uanset barnets alder. Hos os finder du altid kompetent rådgivning, og vi hjælper hellere end gerne, hvis der er noget, du lige står og mangler.

SPORTMASTER er Danmarks største sportskæde, og vi er også den mest populære blandt danskerne. Vi er endda kåret som den bedste sportsbutik på Sjælland. Derfor har vi ført vores brand videre over i en mere børnevenlig udgave, så du kun behøver at gå ét sted hen, når børnenes garderobe skal opdateres. Hos SPORTMASTER KIDS i Lyngby Storcenter finder du både almindeligt hverdagstøj, som er nemt at bevæge sig i, når der skal leges i frikvarteret, i børnehaven eller udenfor i fritiden. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af sportstøj og sportsudstyr til børn indenfor en lang række sportsgrene.

 

HVAD KAN DU FÅ I SPORTMASTER KIDS?

Vi mener, at alle børn skal have ret til en aktiv hverdag, hvor dét at holde sig i form og dyrke motion er let som en leg. Sport og bevægelse skal være sjovt, og derfor er vores tøj præget af høj funktionalitet og komfort, så det i hvert fald ikke er dét område, der kan forbindes med noget negativt. Hos SPORTMASTER KIDS i Lyngby Storcenter forhandler vi jakker, støvler, joggingbukser, indendørssko, regntøj, gymnastiktøj, sneakers, hættetrøjer og sweatshirts til børn i alle aldre. Vi har altid det nyeste indenfor de seneste trends, og vi står selvfølgelig klar til at give dig kompetent vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

 

EN LANG RÆKKE POPULÆRE MÆRKER

Hos SPORTMASTER KIDS i Lyngby forhandler vi en lang række kendte og mindre kendte danske og internationale mærker. Hos os finder du bl.a. Adidas, Asics, Converse, Color Kids, H2O, FZ Forza, Hummel, Nike, New Balance, Speedo, Yonex og mange andre. Derudover forhandler vi også vores eget mærke, Master, som er baseret på vores mangeårige ekspertise og enorme viden indenfor sportsområdet. Under vores eget brand finder du en masse sportstøj og -tilbehør, som er designet med fokus på høj funktionalitet, lækker komfort og et flot og sporty udtryk. Master er prisvenligt sportstøj og -tilbehør i super kvalitet for hele familien.

 

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET – OG SPAR PENGE

Hvis dit barn lige er startet til en ny sportsgren, så kan det være, at du skal ud og bruge en masse penge på nyt sportstøj og udstyr – og det kan godt blive en dyr affære. Hos SPORTMASTER KIDS i Lyngby Storcenter vil vi gerne gøre hele processen lidt nemmere og med endnu bedre service. Som medlem af KLUB SPORTMASTER får du en masse fordele, der er med til at gøre de nye indkøb lidt mere overkommelige.

Det koster ikke noget at være medlem, og du får bl.a. bonusser, når du handler, fri fragt på onlineordrer, elektroniske boner og megafede medlemstilbud. Derudover får du som medlem også 30 dages tilfredshedsgaranti på nye sportssko. Det betyder, at hvis dit barn ikke er tilfredse med sit nye par sko, kan I indenfor 30 dage komme ind og bytte dem til et nyt par – kvit og frit. Som medlem kan du også få lavet en gratis løbetest, samtidig med at du altid er garanteret 365 dages landsdækkende bytteservice.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.