Ritter Cykler

Ritter Cykler i Lyngby Storcenter

På stueplan i det fjerneste hjørne af centret, hvor Kanalvej møder Klampenborgvej, finder du Ritter Cykler. Vi er din lokale forhandler af alt indenfor cykler og cykeludstyr. Hos os kan du altid regne med, at vores medarbejdere står klar til at hjælpe, uanset hvilke spørgsmål du end må have omkring cykler, udstyr, reparationer og meget mere. Vores beliggenhed i Lyngby Storcenter gør os nemme at komme ind forbi, når du alligevel er ude på shoppeturen.

 

Vi har alle slags cykler

Hos Ritter Cykler i Lyngby Storcenter finder du et stort og bredt udvalg af forskellige cykler og udstyr hertil. Hos os finder du almindelige hverdagscykler – både den klassiske ”damecykel” og den populære citybike. Du finder også racercykler, mountainbikes og elcykler, når der skal være lidt mere fart på, samt børnecykler, når de mindste skal lære at bevæge sig på to hjul. Vi har en cykel til dig, uanset hvad den skal bruges til. Alle vores cykelkategorier byder på et stort farveudvalg, så du kan finde den cykel, der passer dig bedst. Hos Ritter Cykler finder du også et bredt udvalg af forskellige brands. Vi forhandler bl.a. MBK, Shimano, Garmin, ABUS, TREK, Winther, Raleigh, Nishiki og mange flere.

 

 

 

Find dit næste udstyr hos os

Hos Ritter i Lyngby Storcenter finder du også et stort udvalg af udstyr. Uanset om du er almindelig hverdagscyklist, eller om du drømmer om at bestige Alpe d’Huez, så har vi lige præcis det udstyr, som passer til dig og dit behov. Hos os finder du alverdens cykeltøj og cykelsko til både børn og voksne. Vi forhandler ligeledes en masse forskellige slags tilbehør – uanset om du er på jagt efter en hurtig gelésnack til cykelturen, en ny lås, ringeklokke eller kurv, så har vi lige det, du står og mangler.

Når sikkerheden skal være i top, kan du hos os også finde et stort udvalg af hjelme til både børn og voksne. Sikkerhed er vigtigt, men vi ved også godt, at en cykelhjelm måske ikke er den flotteste beklædningsgenstand. Derfor finder du hos os både den traditionelle cykelhjelm, som cykelrytterne bruger, skaterhjelmen, som er lidt sejere, og selvfølgelig Hövding, til når du bare ikke vil have ødelagt håret.

 

Hurtig reparation af din cykel

Cykling er vores liv, og derfor vil vi hellere end gerne sørge for, at du sikkert, nemt og hurtigt kommer godt frem til din destination. Vi vil derfor også hellere end gerne reparere din cykel, hvis nu der er noget, som ikke er i orden på den, eller hvis den bare trænger til det årlige rutinetjek. Vi lever os ind i det, uanset hvilken cykel du kommer med, og du kan altid være sikker på at modtage god service fra et stærkt og kompetent personale. Vi garanterer derfor også, at du kan hente din cykel, allerede dagen efter du har indleveret den til reparation. Du får altså din cykel hurtigt tilbage igen, så du ikke bliver hæmmet for meget af, at din cykel skal forbi cykelsmeden.

 

Kom forbi Ritter Cykler i Lyngby Storcenter og mærk vores passion for cykler. Vi hjælper dig hellere end gerne videre. Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 19, 2016.