Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SOPHIE B

 

SOPHIE B I LYNGBY STORCENTER

På Globetorvet på stueetagen med indgang fra Klampenborgvej finder du vores herlige butik Sophie B. Vi er placeret lige ved siden af Change, og når du kommer ind fra Klampenborgvej ved indgangen tættest på Lyngby Hovedgade er vi sikre på, at du ikke overser os. Vores stemningsfulde butik er et besøg værd, når turen går til Lyngby Storcenter.

Hos Sophie B i Lyngby Storcenter finder du en hyggelig, multibrand butik, som forhandler nogle af de lækreste danske brands på markedet. De mærker, vi forhandler, finder du oftest ikke i andre butikker, og derfor er du nødt til at komme forbi os og se, om du ikke kan finde noget lækkert til garderoben. Hvis du ikke er på jagt efter noget nyt til garderoben, synes vi stadigvæk, at du skal komme forbi og hilse på. Vores afslappede atmosfære indbyder til, at du kan samle inspiration i ro og mag – og så du næsten ikke opdager, at du befinder dig i et storcenter.

 

HVAD FINDER JEG HOS SOPHIE B?

Hos Sophie B i Lyngby finder du mærker som Moss Copenhagen, Continue, Soft Rebels, Co’couture, Freequent, Prepair, Copenhagen Shoes, Kaffe og mange flere. Vi forhandler udelukkende de nyeste trends, så du kan være sikker på, at du er med på moden, når du handler hos os. Vores søde butiksassistenter står klar til at tage imod dig i hele vores åbningstid. For os er det vigtigt, at du altid får en god oplevelse, når du besøger os, og derfor kan du altid regne med store smil, godt humør og glimt i øjnene.

I vores fashion-univers finder du et stort udvalg af tøj, sko og accessories. Hos Sophie B i Lyngby Storcenter finder du bluser, skjorter, tunikaer, t-shirts og toppe til den modebevidste kvinde, som vil forkæle sig selv. Du finder også et stort udvalg af jeans, bukser, leggings, stumpebukser, kjoler, nederdele, cardigans, boleroer, veste og shorts. Til de lidt pænere arrangementer, hvor tøjet helst skal være lidt finere, finder du et stort udvalg af blazere og andre indejakker. Til de kolde måneder forhandler vi også et stort udvalg af forskellige strik.

Uanset årstiden har man altid behov for noget pænt overtøj, som man kan føle sig komfortabel og fashionabel i. Lige netop dét finder du også hos Sophie B i Lyngby Storcenter. Derudover forhandler vi sneakers, sandaler, støvler, bælter, strømper og smykker. Du finder også et stort udvalg af tøj til plus size-kvinder, hvor tøjet omfavner formerne og giver dig en endnu større følelse af selvsikkerhed. Vi gør en dyd ud af, at du skal føle dig tilpas i det tøj, du har på, og at du får modet til at sætte lidt mere kulør på din hverdag. Netop derfor elsker vi forskellige farver og print – uanset om det er en pastel-lilla, sort-hvide tern, mørkegrøn eller noget helt fjerde.

 

FØLG SOPHIE B

På Instagram kan du altid følge med i, hvad der sker inde i butikken. Vi elsker at opdatere vores følgere på de nyeste trends og vise, hvad der lige er landet i butikken. Når du følger os, bliver du altså inspireret på næsten daglig basis – både når vi laver tryouts, og når vi fortæller om og viser vores nyeste produkter.