Synoptik

Synoptik i Lyngby Storcenter

På plan 1 ved Globe Torvet finder du Synoptik. Synoptik i Lyngby Storcenter er din lokale optiker, når du har brug for hjælp til synet. Vi er eksperter i øjne og øjensundhed, og du er derfor garanteret faglige og kompetente medarbejdere, når du træder ind hos os. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dig, så du igen kan leve livet uden synsproblemer.

 

Briller til hele familien

Hos Synoptik i Lyngby finder du briller til hele familien. Vi er eksperter i at finde den brille, der passer lige præcis til dig og dine behov. Du finder derfor også et stort udvalg af damebriller, herrebriller og børnebriller hos os. Vi forhandler briller i alverdens former, farver og med forskellige funktioner.

Hos Synoptik i Lyngby Storcenter finder du både læsebriller, briller med flerstyrkeglas, skærmbriller, briller med glidende overgang, forskellige glastykkelse og meget mere. Faktisk er vores helt store styrke flerstyrkeglas, og du kan derfor være helt sikker på, at når du vælger flerstyrkeglas fra Synoptik, er du sikret høj kvalitet og komfort.

 

Solbriller til kvinder, mænd og børn

Uanset om du er på jagt efter et par almindelige solbriller, solbriller med styrke eller et par solbriller til at tage udenover dine normale briller, finder du det hos Synoptik i Lyngby Storcenter. Vi forhandler en lang række kendte brands, så du altid er sikret fuld plade, når det kommer til kvaliteten. Hos os finder du både solbriller med polariserede glas og briller med fotokromiske glas. På den måde har vi solbriller, der passer til lige nøjagtigt dine behov. Hos Synoptik forhandler vi solbriller til kvinder, mænd og børn, og du er altid velkommen til at komme ind i butikken og se det store udvalg.

 

Bæredygtige briller og solbriller

Hos Synoptik i Lyngby forhandler vi også bæredygtige briller og solbriller, som er skabt med omtanke for miljøet. Vi har flere mærker, som fører en bæredygtig kollektion, bl.a. Karün, Monkeyglasses, Tommy Hilfiger, DbyD og Björn Borg Kids. Når du vælger et par bæredygtige briller, gør du noget godt for miljøet; samtidig med at du får briller i høj kvalitet og flotte designs.

Bæredygtige briller fra Monkeyglasses er fremstillet af et fossiloliefrit bomuldsmateriale af bioacetat, der både er stærkt, let og fleksibelt. Disse materialer er kombineret med rustfrit stål af omtrent 60 % genbrugsmateriale. Du kan høre mere om de bæredygtige briller fra de forskellige mærker ved at spørge personalet i butikken.

 

Kontaktlinser til en aktiv hverdag

Hos Synoptik i Lyngby Storcenter finder du også et stort udvalg af forskellige kontaktlinser. Uanset hvad din styrke er, så har vi helt sikkert et par kontaktlinser og et kontaktlinseabonnement, der passer til din livsstil. Lad ikke din synsnedsættelse afholde dig fra en aktiv hverdag med plads til sport, leg med ungerne og andre sjove aktiviteter. Kom ned i butikken i Lyngby, og hør hvad dine muligheder er omkring linser.

 

Få den bedste service hos Synoptik i Lyngby

Hos Synoptik i Lyngby Storcenter er du altid sikret en lang række fordele som kunde. Hos os får du bl.a. altid gode tilbud, fri retur, fri hjemmelevering ved køb over 499 kr., fri levering til butikken og all-inclusive brilleabonnement, hvor du betaler en fast månedlig pris for en række fordele.

Med et all-inclusive brilleabonnement får du bl.a. nye glas, når dit syn ændrer sig, synsprøver efter behov, kombination af briller og kontaktlinser, bytning af brillerne én gang i året, ekstra tryghed ved skade eller tab samt en fast månedlig pris for det hele. Kom ned i butikken, hvor vores optikere vil hjælpe dig med at finde den rette løsning for dig.

 

Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 19, 2016.