Hungry Dane

Hungry Dane i Lyngby Storcenter

På stueplan på Store Torv finder du burgerbaren Hungry Dane. Hos Hungry Dane i Lyngby Storcenter finder du ikke bare endnu en fastfoodkæde – nej, her er der kælet for alle detaljerne, så du som kunde får den helt rigtige smagsoplevelse og kun vil have mere endnu.

Hungry Dane er en sand vinder! Faktisk er vi den eneste burgerkæde i verden, der laver burgere på vores måde, og det er vi blevet fejret for en del gange efterhånden. Vi er de eneste i Danmark, der serverer alt vores kød sous vide confiteret i andefedt i vores burgere og sandwiches. De nøje afstemte råvarer har gjort, at vi har været nomineret og vundet flere store madkonkurrencer. I 2019 vinder vores burgere ”Københavns Bedste Burger”. I 2020 vinder vores Confit Burger ”Danmarks mest innovative burger 2020” og kommer samtidig i finalen ved ”Danmarks bedste burger”.

I 2021 gik vi lige skridtet videre, hvor vores nyfortolkning af en klassisk hamburger vandt både dommernes pris og folkets pris ved ”Danmarks Bedste Burger”. Den dobbelte sejr gør os til repræsentant for dansk fastfood ved World Expo Dubai – og det må siges at være en præstation, man kan være stolt af. Hungry Dane beviser gang på gang, at fastfood sagtens kan være gourmet og unik – og give dig som kunde en nærende og velsmagende smagsoplevelse.

Hos Hungry Dane i Lyngby Storcenter finder du udover burgere også sandwiches, nachos og selvfølgelig sprøde fritter. Burgerne findes i fire forskellige varianter: Confit Burger, Hamburger med triple cheese og bacon, Nashville Fried Chicken og Veggie Dane. Al maden hos Hungry Dane består af nøje udvalgte råvarer, som sættes sammen i harmoni med smagsløgenes placering og egenskaber. Hungry Dane går efter, at smagsoplevelsen skal svare til at købe en Mercedes Super Turbo AMG, hvor du bare kan læne dig tilbage i førersædet og nyde rejsen.

 

Hungry_dane_burger_pomfrittes

 

Hvor stammer burgeren fra?

Nogle gange er det godt at nytænke gamle retter på helt nye måder – og burgeren må i den grad siges at være en gammel ret. Helt tilbage i det 4. århundrede bliver en ret beskrevet i en gammel, romersk kogebog, som minder ufatteligt meget om den burger, vi kender i dag. Ordet ”burger” bliver for første gang brugt i ca. 1895 af en dansker, og den første rigtige hamburger bliver lavet i 1920 i New York med overskudskød, som hakket kød dengang var. Hvis du vil vide mere om burgerens historie eller bare om Hungry Dane i Lyngby Storcenter, er du velkommen til at svinge forbi os, hvor vi står klar til at hjælpe og tage imod din bestilling.

Oprettet august 14, 2020.