Butterfly

Butterfly i Lyngby Storcenter

På stueplan af Lyngby Storcenter, overfor Intersport, ligger Café & Restaurant Butterfly. Her kan du altid få lækker mad fra alle verdens hjørner til en god pris. Er du på indkøbs- eller shoppingtur i Lyngby Storcenter, så tag et smut forbi Butterfly og hold en lille lækker pause.

På Café & Restaurant Butterfly i Lyngby Storcenter kan du både nyde en lille pause med en kold øl eller en islatte og et stykke kage eller nyde et lækkert måltid mad fra vores køkken. Vores lille restaurant skaber hyggelige og intime rammer om maden, og vores venlige og hurtige servitricer sørger for, at dit besøg altid bliver en succes.

Kommer du om mellem kl. 10:00 og 15:00, har du mulighed for at bestille vores store og super populære brunchplatte med alt fra røræg og brunchpølser til pandekager, yoghurt og frisk frugt.

Ønsker du at tage maden med hjem, er dette også en mulighed. Vi tilbyder 20 % rabat på alle vores retter, når de laves som takeaway.
 

Butterfly – Mad fra alle verdens hjørner

Er du til italiensk, har Butterfly i Lyngby Storcenter et bredt udvalg af både lækre pastaretter og sprøde hjemmelavede deep-pan pizzaer. Blandt pastaretterne kan du både finde alle de kendte retter som fettuccine bolognese, fettuccine carbonara, tortellini eller penne al polo. Du kan desuden finde en lækker pastaret med røget laks og rejer eller en med gorgonzola og bacon. Vores pizzaer er hjemmelavede deep-pan pizzaer. Deep-pan-pizzaen oprinder fra Chicago i USA og er højere end normale italienske pizzaer. Den høje og sprøde kant giver god plads til masser af lækkert fyld og en masse ost.

I det amerikanske hjørne kan du finde lækre spareribs, der falder af benet, og Lyngbys saftigste burgere. Spareribs på Butterfly bliver serveret med en bagt kartoffel og coleslaw. Vi har et stort udvalg af burgere, så der er noget til dig, uanset om du er til den helt store burger med masser af bacon og ost eller en lettere kyllingeburger. Alle burgere serveres med Country Fries.

Skal det være lidt sundere, kan Butterfly i Lyngby Storcenter byde på et udvalg af salater, både med og uden kød, og altid sprød salat. Du kan også prøve vores grøntsagstærte eller en af vores lækre fiskeretter. Her kan man vælge mellem den klassiske fiskefilet, sprøde calamari fritti, en laksefilet med kaviar i hvidvinssauce eller en stor fiskeplatte med alskens lækre fisk.

Du kan også sætte tænderne i en af vores egne kreationer. Heriblandt kan du finde flæskestegs sandwich, en bagt kartoffel med masser af fyld, forskellige sandwiches og vores egen kreation; ”pixabrød”. Pixabrødet er en blanding mellem en panini, en sandwich og et pitabrød. Er børnene med, har Butterfly i Lyngby Storcenter selvfølgelig også en børnemenu, med alle de klassiske børneretter, så du kan være sikker på, at der er noget, de elsker.

 

Kom forbi Café & Restaurant Butterfly og tag en pause fra din shoppingtur i Lyngby Storcenter. Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 18, 2016.