Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

& OTHER STORIES

så du kan skabe din egen personlige stil

 

& Other Stories designer kollektioner, der er opbygget omkring inspirerende modefortællinger, skabt i kreative atelier i Paris, Stockholm og Los Angeles. & Other Stories lægger stor vægt på detaljer og kvalitet og tilbyder alt, en kvinde kan bære – fx sko, tasker, accessories, skønhedsprodukter, inventar og tøj – så du kan skabe din egen personlige stil. Vores brand blev stiftet i 2010 og har siden da fokuseret på at dele opløftende historier og flotte modekollektioner.

 

INSPIRERET AF STORBYER

Vores kollektioner designes med inspiration og stil fra storbyerne Paris, Stockholm og Los Angeles. De tre byers særlige kendetegn og udtryk skinner gennem tøjets design – i hver kollektion. Kollektioner fra Stockholm designes med fokus på minimalisme og praktiske detaljer, der passer til et aktivt udendørsliv. Kollektioner fra atelieret i Paris er inspireret af den romantiske og kunstneriske by, hvilket tydeligt ses på tøjets fine og elegante detaljer. Atelieret i Los Angeles designer tøj med et afslappet, men luksuriøst, udtryk, der udstråler masser af selvtillid. Fælles for alle tøjkollektioner fra & Other Stories er, at du som kunde kan sammensætte dit eget udtryk og fortælle din historie gennem det flotte tøj.

 

SKAB DIT OUTFIT

& Other Stories er et brand med en bred vifte af tøjkategorier, hvor du både kan købe farverige kjoler og festligt tøj, som passer til særlige lejligheder. Du kan dog også finde mere simpelt og casual tøj i afdæmpede farver, der kan bruges på kontoret i hverdagen. Hos os kan du skabe et komplet outfit med alt, hvad du skal bruge, lige fra undertøj og accessories til jakker og bukser.

Blandt vores forskellige kollektioner kan du altid finde noget, som passer til dit personlige udtryk. Derfor er & Other Stories i Lyngby Storcenter den rigtige butik for dig, som selv vil skabe din stil. Der er nemlig ingen begrænsninger for, hvordan du bør sammensætte tøjet fra vores forskellige kollektioner. De varierende designs, som er inspireret af de 3 storbyer, giver dig mulighed for at skabe lige det outfit, du har lyst til.

 

FÅ INSPIRATION OG GODE RÅD

Hos & Other Stories i Lyngby Storcenter er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for det. Uanset om du har spørgsmål til specifikke varer og designs eller blot ønsker hjælp til at finde den rigtige størrelse, er vores personale i butikken dedikerede til at give dig den bedste oplevelse. Du finder også mange gode gaveidéer i butikken, som er spækket med flotte designs.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: