Åbningstider denne uge

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

Lukket

Fredag

Lukket

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Øvrige åbningstider

Kontakt os

MR. HARRIS

 

MR. HARRIS I LYNGBY STORCENTER ER LUKKET.

Tak for mange gode år

På stueetagen, lige ved hjørneindgangen fra Kanalvej, ligger herreforretningen Mr. Harris. Vi har et bredt udvalg af stilet herretøj til den stilbevidste mand, der ønsker sig kvalitetstøj. Vi sælger habitter, sweatre og jeans fra et hav af forskellige mærker. Hos Mr. Harris i Lyngby Storcenter finder du fx Hugo Boss, Eton, Boswell og mange andre. Vores store udvalg af mærker og stile gør, at der er noget for enhver smag.

Vores tøj henvender sig primært til mænd mellem 17 og 35 år, men alle er velkomne i Mr. Harris i Lyngby Storcenter. Vores erfarne og dygtige personale står altid klar til at vejlede dig, så du bedst muligt finder det, du leder efter. Hvis du søger at prøve noget nyt, vil vores personale også hellere end gerne hjælpe dig med at finde tøj, der klæder dig, så du kommer til at tage dig bedst ud.

 

EN STILET HVERDAG

Uanset om du søger tøj til hverdagen, tøj til fest eller noget, du kan bruge til begge dele, så har vi det, du søger. Vi har de klassiske habitter, som kan give dig det helt klassiske og tidløse look, og som kan bæres til fester, men også kan bruges i hverdagen. Hvis du ikke er til den slags, har vi også forskellige beklædningsdele, eksempelvis chinos, skjorter, slips, sweatre osv., som gør, at du stadig kan få et stilet look, men som ikke er lige så stift, som habitten kan forekomme. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du shopper i Mr. Harris i Lyngby Storcenter.

Vi står altid klar til at tage imod dig, uanset om det handler om den unge konfirmand, en partner, der skal have opgraderet garderoben, eller dig selv, der har et tøjbehov. Det vigtigste for os er, at vores kunder kommer videre med den største tilfredshed. Vores service stopper altså ikke, førend du forlader butikken med den højeste tilfredshed over det nye tøj, du har fået købt. Vi glæder os meget til at se dig i Mr. Harris i Lyngby Storcenter, hvor vi har åbent hver eneste dag i ugen.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.