Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

KLINGENBERG OST & DELIKATESSER

 

KLINGENBERG OST & DELIKATESSER I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, til venstre for indgangen fra Lyngby Hovedgade, finder du den fantastiske ost- og delikatessebutik Klingenberg. Her kan du købe et kæmpe udvalg af ost til kilopris. Desuden kan du købe alle de klassiske delikatesser, bestille ostekasser, gavekort og tapas to go.

Klingenberg Ost & Delikatesser er et lille stykke af himlen for enhver oste connaisseur. Med et udvalg på mere end 300 forskellige oste er der noget for enhver smag, og selv den største kender vil kunne finde nye osteeventyr. Vores butik er dog ikke kun for de største ostefans – faktisk er en af Klingenbergs største missioner at gøre osteverdenen tilgængelig for alle. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at guide dig, så i sammen kan finde den eller de oste, der passer allerbedst til dig og din smag. Desuden tilbyder Klingenberg også et bredt udvalg af delikatesser, der kan være med til at runde smagen på selv den stærkeste ost.

Udvalget af oste hos Klingenberg Ost & Delikatesser kommer fra små mejerier, der ligger rundt omkring i hele Europa. Vi har sørget for, at du kan få oste af den absolut bedste kvalitet, til priser der er til at betale. Udover oste, tilbyder Klingenberg selvfølgelig også en bred vifte af delikatesser. Blandt disse delikatesser kan du bl.a. finde alt det klassiske ostetilbehør, såsom nødder i honning, marmelade, pesto, chutney, udsøgte knækbrød og oliven. Desuden har vi en masse lækkert charcuteri, som vi skærer friskt til dig efter bestilling. Her kan du desuden også finde en vin, der passer perfekt til dit valg af oste.

KØB TAPAS OG BESTIL OST PÅ ABONNEMENTSORDNING

For at gøre det meget lettere for dig at vælge de bedste oste og det rigtige tilbehør til festen, daten eller bare en aften med selvforkælelse, tilbyder Klingenberg tapaspakker, der er forberedt til dig, så du ikke selv skal tage stilling til noget. Disse tapas pakker indeholder typisk et udvalg af oste, charcuteri og nogle delikatesser, der passer til udvalget. På denne måde kan du imponere dine gæster, din date eller dine venner – uden selv at skulle vælge udvalget.

Er du stor ostespiser, vil du gerne prøve noget nyt, eller har du ikke lige tid eller mulighed for at tage ned i butikken for at købe dine oste, kan du bestille en ostekasse fra Klingenberg Ost & Delikatesser. Du kan vælge mellem fem slags kasser, der varierer i indhold, mængde og pris. Tre af kasserne indeholder specialoste, der varierer fra måned til måned. Her kan du vælge mellem at modtage 4, 6 eller 8 oste. Derudover kan du bestille gastrokassen, der er propfyldt med delikatesser, og hverdagskassen, der indeholder fantastiske versioner af de normale hverdagsoste. Alle kasserne kan også købes som abonnement, så man får en kasse med nyt spændende indhold hver måned.

Slå et smut forbi Klingenberg Ost & Delikatesser i Lyngby Storcenter og lad vores specialister guide dig til din nye yndlingsost.