Mr. Harris Shoppen

Mr. Harris Shoppen i Lyngby Storcenter

I Mr. Harris Shoppen finder du herremode til alle generationer. Kvalitet og stil er i højsæde, og der er helt sikkert noget, der passer til dig blandt vores mange internationale og danske mærker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det fedeste outfit, som passer perfekt til din stil og personlighed.

 

Hvem kan handle hos Mr. Harris Shoppen?

Med en primær målgruppe i aldersgruppen 17-35 år er der rig mulighed for at shoppe tøj til alle lejligheder. Du finder lækkert tøj, lige fra jeans, striktrøjer og t-shirts til habitter og stilrene skjorter.
Nogle af de mærker, du kan finde i Mr. Harris Shoppen, er Sand, BOSS Orange, Ralph Lauren, Paul Smith, Replay, Diesel, Levis og mange flere. Så uanset om garderoben skal opdateres med et par fede jeans og flotte t-shirts, eller du skal have sammensat et skarpt outfit til en vigtig begivenhed, kan du finde det i Mr. Harris Shoppen i Lyngby Storcenter.

 

 

Et stort udvalg af tøj fra forskellige mærker

Med en lang række forskellige mærker i sortimentet er der mulighed for at finde tøj i forskellige prisklasser. Du kan købe moderigtige herreskjorter og jakker fra kendte eksklusive brands, men også andet fedt tøj som t-shirts og jeans til hverdagen. Det er netop det store udvalg, der gør Mr. Harris Shoppen til den fedeste tøjbutik. Her kan du nemlig fylde garderoben til alle lejligheder, så du altid er forberedt, uanset om du vil klæde dig festligt, fint eller ønsker et afslappet look i hverdagen.

Få inspiration

Søger du gode råd og inspiration til stil og herremode? I Mr. Harris Shoppen er vi altid klar til at hjælpe og assistere dig, når du skal shoppe nyt tøj til dig selv, kæresten eller en helt tredje. Du finder også masser af gode gaveidéer i Mr. Harris Shoppen. Uanset om det er kæresten, konfirmanden, et familiemedlem eller en god ven, der skal forkæles, er der gode muligheder for at finde den perfekte gave i butikken.

Hvis du har spørgsmål om specifikke produkter eller mærker, er du altid velkommen til at komme forbi butikken og få svar af vores venlige personale. I Mr. Harris Shoppen i Lyngby brænder vi nemlig for at give dig den bedste shoppeoplevelse og sørge for, at du ender med de helt rigtige varer.

 

Se på kortet nedenfor, hvor i Lyngby Storcenter du kan finde Mr. Harris Shoppen. Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 19, 2016.