Selected

SELECTED i Lyngby Storcenter

På 1. sal ved siden af Jack & Jones finder du SELECTED, der er stedet, du skal gå hen, når du er på jagt efter ægte skandinavisk mode, som er på forkant med tidens store tendenser. Hos SELECTED i Lyngby Storcenter finder du en unisex-butik, hvor du altid kan regne med et sortiment, der bugner af de nyeste trends. Vi står klar med et smil på læben og høflig betjening, når du kommer forbi for at finde de næste items til at fuldende garderoben.

Hos SELECTED i Lyngby forhandler vi tøj til stilsikre mænd og kvinder, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort og bredt sortiment til rimelige priser, hvor alle kan være med. Alle vores kollektioner følger tidens trends, mens vi samtidig hylder de klassiske snit, som vi har kendt og hyldet i generationer. Hos os kan du altid forvente god service fra alle vores butiksassistenter, som står klar til at hjælpe og rådgive dig hurtigt og effektivt. SELECTED i Lyngby Storcenter er for dig, der elsker en god stil, sætter pris på godt håndværk, og som gerne vil handle tøj i et attraktivt prisniveau.

 

SELECTED Femme

Vores Femme-kollektioner er kendetegnet ved at være rå og levende. Alle vores styles bunder i solid kvalitet, hvor der skal være plads til at kunne skille sig ud og udtrykke sin personlige stil. Vores kollektioner er moderne, men vi fokuserer altid på detaljerne, så du kan udtrykke dig på den måde, du har lyst til. I vores Femme-afdeling finder du alt til din garderobe. Vores sortiment inkluderer et stort udvalg indenfor diverse overdele og underdele, bl.a. jakker og frakker, kjoler, t-shirts, bukser, jeans og striktrøjer. Vi har tøj, der egner sig til alle sæsoner og lejligheder – uanset om det er hverdagen, en cocktailfest eller et andet arrangement, der kræver noget ekstra. Vi har derudover et stort udvalg indenfor sko, hvor vi bl.a. forhandler sneakers, højhælede, støvler, loafers, mules og flade sko. Vi forhandler selvfølgelig også et bredt udvalg af accessories, som er tilpasset årstiderne. Kom forbi SELECTED Femme i Lyngby Storcenter og se vores flotte udvalg af tøj til kvinder.

 

SELECTED Homme

Vores Homme-kollektioner viser vores passion for god kvalitet og vores skræddersyede tilgang, hvor der er fokus på det minimalistiske look til den moderne mand. Den moderne mand kan mikse og matche forskellige styles, som helt sikkert aldrig bliver kedeligt at kigge på. Alle vores Homme-styles følger tidens tendenser, men med et klassisk twist. I vores Homme-afdeling finder du forskellige styles indenfor overdele, jeans og bukser – vi forhandler alt, den moderne mand skal bruge til hverdag. Når de lidt finere selskaber melder sig, kan du hos SELECTED Homme også finde et stort udvalg af flotte jakkesæt og tilbehør hertil. Vi forhandler også et stort udvalg indenfor sko, støvler, sneakers og loafers – både til hverdag, og når det skal være lidt pænere. Vi har også en masse forskellige accessories, som er tilpasset årstidernes tendenser. Kom forbi SELECTED Homme i Lyngby Storcenter og se vores skarpe udvalg af herretøj.

 

Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 19, 2016.