Pieces

PIECES så første gang dagens lys i 2003 som den nyeste tilføjelse til Bestseller-familien. Der var et behov for et underbrand til at understøtte de eksisterende Bestseller kvinde fashion brands med cool og trendy accessories og PIECES var den manglende brik. Siden da er PIECES vokset med 100 butikker rundt omkring i Europa og har ligeså stille udviklet sig til at være sit helt eget med uafhængige kollektioner med ready-to-wear.

Vi, hos PIECES, er dedikeret til at hjælpe uafhængige unge kvinder med at skabe og fuldende deres look med perfekte essentielle items. Vi stræber efter at tilpasse os nye trends imens vi på lige fod skaber moden med sæsonens vigtigste styles; styles som enhver pige må have i sin garderobe.

Vi værdsætter vores moderne simplicitet og at holde vores skandinaviske rødder i hævd med kollektioner, som er simple og lette at benytte, det er en af grundstenene i PIECES’ kerne.  I en verden hvor valgmulighederne er uendelige, ønsker vi at inspirere vores kunder og gøre shopping øjeblikkelig, let og sjov.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Oprettet april 19, 2016.