Designersmarket

DESIGNERS MARKET i Lyngby Storcenter

På første sal i Lyngby Storcenter finder du DESIGNERS MARKET. Her elsker vi mode og nye design, og vi holder os altid opdateret på de nyeste styles fra vores mange up-and-coming brands.

Vi har nøje udvalgt nogle unikke brands, der hver kommer med deres input af fede og moderne styles. Tilsammen skaber de et univers, der emmer af passion-for-fashion og luksus. I DESIGNERS MARKET har vi vores primære fokus på tøj, der har en høj kvalitet og en perfekt pasform. Tøj, der sidder godt på kroppen, giver en fantastisk følelse af kvalitet, komfort og tryghed, og det er den følelse, vi ønsker at give alle vores vidunderlige kunder.

 

Brands i DESIGNERS MARKET

Vi elsker alle vores brands i DESIGNERS MARKET, og vi syntes, at de alle bringer noget unikt til vores sortiment. Vi har brands som Gestuz, Cream, KaffeDenim HunterKaren By SimonsenICHIFransaSoaked In LuxuryCultureb.youngSaint TropezPulz JeansPart TwoInWear og Dranella.

DESIGNER MARKET’s brands er lavet af inspirerende danske designere, og det er da også den skandinaviske minimalisme, feminisme og enkelthed, der gennemtrænger de fleste af deres brands.

Gestuz laver moderne tøj til den moderne kvinde. Gestuz’ tøj tager udgangspunkt i klassiske design, som de opdaterer og ændrer diskret for at lave nye og fantastiske styles. Disse styles omfavner kvinders individualitet og viser, at der ikke kun er en bestemt måde at klæde sig på.

 

Styles inspireret af boheme-stilen

Leder du efter feminine styles med et drys af romantik og behagelige farver, inspireret af boheme-stilen, er designbrandet Part Two nok noget for dig. Her får du styles med et mix af lette, enkle og rene linjer og de bohemede detaljer, som giver et behageligt og tidløst look. Part Two går op i deres håndværk og lægger en ære i at søge at perfektionere konstruktionen af hver enkelt stykke tøj. Hver størrelse bliver lavet, så den kan fremhæve kvindekroppens fine egenskaber på alle, uanset kropstype og form.

ICHI er modige og legende i deres design med et stort fokus på detaljerne. Deres kollektioner er tidsafspejlende, med en poetisk og personlig vinkel. ICHI’s tøj er nemt at bruge og nemt at elske. Fyldt med frihed og femininitet søger de altid at være et skridt foran.

Med tøj, der er urbant og chikt, søger Soaked in Luxury at spiffe de sofistikerede kvinders tøjskab op. Her kan du finde styles, der skiller sig ud fra mængden, og som, trods deres feminine og glamourøse udseende, er lavet til at blive brugt. Her kan du altid finde noget lækkert tøj, der passer både til hverdag og til weekendens fester.

 

Pift din garderobe op i DESIGNERS MARKET i Lyngby Storcenter!

Oprettet april 19, 2016.