Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

COS

COS I LYNGBY STORCENTER

COS i Lyngby Storcenter ligger på 1. sal ved siden af &Other Stories, og her finder du tøj til stilbevidste kvinder og mænd. Tøjet hos COS er moderne, funktionelt og velovervejet design. Kollektionerne består både af genopfundne klassikere og musthaves til din garderobe. Hos COS står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige styles, og vi viser hellere end gerne, hvordan et stykke tøj kan bruges på flere forskellige måder, så du kan bruge det igen og igen.

Hos COS i Lyngby Storcenter finder du en flot butik, som med sit udtryk skaber den perfekte ramme for tøjet, og som tilsammen viser, at kunst og design er kernen i alle kollektioner. Hos COS forener vi de traditionelle metoder med nye teknikker for at sikre holdbarhed og kvalitet til en rimelig pris, hvor alle kan være med. Vi synes, det er vigtigt med tøj, der kan holde i flere sæsoner. Derfor ser vi gerne, at du bygger din garderobe op med få stykker tøj, der holder i lang tid, og som du kan bruge på flere forskellige måder.

Når du køber bedre, er du med til at sikre en mere bæredygtig tøjindustri, og vi hos COS producerer vores tøj, så det har en god holdbarhed og dermed holder længere end meget andet tøj. Vi tror på, at vores valg, vores garderober og vores liv kan gøre mere med mindre, og derfor er 86 % af materialerne i vores kollektioner bæredygtigt udvundet.

For at sikre en endnu bedre holdbarhed har vi ligeledes lavet Care Guides for tøj i hør, denim, silke, bomuld, læder, ædle metaller, uld, cashmere og merino. Du er som kunde hos COS i Lyngby Storcenter altid mere end velkommen til at spørge os til råds, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan du passer på dit tøj bedst muligt.

 

TØJ DER PRODUCERES EFTER 5 PRINCIPPER

Hos COS tror vi på en bæredygtig modeindustri, og derfor er alt vores tøj designet ud fra 5 principper:

1. Det første princip går ud på, at tøjet skal designes, så det er relevant, uanset hvilket år vi befinder os i, og hvad der er på mode. På den måde sikrer vi, at dit nyindkøbte tøj holder til de efterfølgende sæsoner.

2. Det andet princip handler om, at tøjet skal være smukt lavet, så vi kan stå inde for kvaliteten på tøjet.

3. Det tredje designprincip går ud på, at tøjet skal produceres med bæredygtighed for øje. Det betyder, at alt vores tøj bliver lavet med den mindst mulige påvirkning på planeten.

4. Det fjerde princip handler om, at tøjet skal sidde perfekt. Når tøjet produceres med omtanke på den, der skal bruge tøjet, er der en endnu større sandsynlighed for, at tøjet holder længere.

5. Det femte og sidste designprincip går ud på, at tøjet skal være af kompromisløs kvalitet – det skal være lavet på en nænsom måde med de fineste materialer.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.