Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

BUCH COPENHAGEN

BUCH COPENHAGEN I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, ved siden af Tommy Hilfiger, finder du dametøjsbutikken Buch Copenhagen. Her kan du slippe din indre boheme-gudinde løs og gå på opdagelse i vores univers af lækkert tøj, hvor vi har lagt vægt på design, kvalitet og romantik.

Her hos Buch Copenhagen laver vi designs, der skal inspirere vores kunder til at udtrykke deres egen personlige stil. Her kan du finde behageligt tøj til hjemmet, pænt tøj til hverdagen og eksklusivt tøj til festen. Du kan også finde luksustøj fra et brand, der har stor passion for design og kvalitet, til priser der er til at betale.

Buch Copenhagens univers er gennemsyret af den romantiske boheme livsstil, og vores tøj og accessories emmer af denne smukke og afslappede livsstil. Vi er inspireret af elegante snit, festlige pailletter og smukke blonder. Hos Buch Copenhagen er vores designfarver typisk bløde og nedtonede douche farver, som er behagelige for øjnene. Disse bløde gennemgående farver betyder desuden, at du har stor mulighed for selv at sammensætte dit helt eget look, hvor de fleste styles kan passe sammen. Denne inspiration resulterer i styles, hvor man føler sig smuk og fashionabel, samtidig med at de forskellige styles har en afslappet og behagelig stil, som du kan føle dig godt tilpas i. Det er styles, som absolut skiller sig ud fra mængden, og som på samme tid giver en utrolig følelse af afslappet tilgængelighed.

 

BOHEME OG ROMANTIK TIL HELE DIN BOLIG

Buch Copenhagen er ikke kun en tøjbutik. Her kan du også opleve vores brede udvalg af boligartikler og unikke fund til din bolig. Her kan du finde små ting til boligudsmykningen som smukke og rustikke stearinlys, duftlys, elegante glaslysestager og velduftende håndsæbe og lotion. I vores butikker kan du også finde større boligartikler. Vi har både stole, tæpper, sengetæpper og sengetøj, sofaer og puder – masser af puder!

Hos Buch Copenhagen i Lyngby Storcenter bliver du altid mødt af søde smil og dejlig humor fra vores kompetente medarbejdere. Her kan du altid få råd og tips til, hvordan du allerbedst kan perfektionere lige præcis din stil. Desuden kan vores søde medarbejdere være utroligt behjælpelige, hvis du leder efter en gave til en, du holder af. Alternativt kan du købe et gavekort, så den heldige modtager selv kan komme ned i butikken og finde det, der passer allerbedst til lige præcis dem.

Slå et smut forbi vores butik i Lyngby Storcenter og oplev vores univers fyldt med romantik og boheme. Find parkering i Lyngby Storcenter her.