Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

ÆRA WOMEN

 

Flotte farver, lækre materialer og klassiske pasforme

På stueplan lige ud mod Store Torv finder du en spændende tøjbutik til kvinder. Her finder du en masse af dine yndlingsbrands samlet ét sted, så du nemt kan shoppe tidens trends blandet med de klassiske silhuetter. Kom ind forbi Æra Women i Lyngby Storcenter og bliv inspireret af vores flotte tøj.

 

BLIV KLÆDT PÅ TIL ALLE ÅRSTIDER

Træd indenfor hos Æra Women i Lyngby og bliv inspireret af alle de flotte farver, lækre materialer og klassiske pasforme. Uanset om du kommer forbi, fordi du bare lige skal ind og kigge, eller om du kommer, fordi du ved lige, hvad du skal have, så er vi sikre på, at du nok skal forlade butikken igen med et smil på læben og med hovedet fyldt med nye og gode indtryk. Hos os kommer du nemlig ikke bare ind i hvilken som helst tøjbutik – nej, du træder ind i et inspirationsunivers, hvor butikkens og tøjets farver følger årstiderne.

Hos Æra i Lyngby Storcenter udfordrer vi gerne din stil og farvevalg. Hvis du er typen, der føler dig bedst tilpas i enten sort, hvid eller grå, så inspirerer vi dig hellere end gerne til en mere farverig garderobe med nogle smagstilvalg, mens vi selvfølgelig også har en masse flotte styles i dine komfort-farver. Hvis du er mere den modige type, der gerne vil have de helt fremtrædende farver, inspirerer vi også gerne dig til en mere nuanceret garderobe, hvor nogle basisfarver danner rammen. Vi har noget for enhver smag, og vi garanterer, at du ikke går skuffet fra et besøg hos Æra Women.

I efteråret vil du i butikken finde de mere brunlige og jordnære farver, som vi alle forbinder med netop efteråret. I foråret er det lige omvendt, hvor vi ser flere og flere pastelfarver i et herligt miks med de mørke farver, som vi forbinder med vinteren. Om sommeren er det selvfølgelig de mere lyse og luftige styles, som du finder i butikken. Fælles for alle sæsoners tøj er, at du altid kan være helt sikker på, at vi følger tidens trend uden at gå på kompromis med kvalitet og modebevidstheden.

 

EN MULTIBRAND BUTIK

Æra Women i Lyngby Storcenter er en spændende butik, hvor du ikke bare finder ét mærke. Vi er en multibrand butik, hvilket betyder, at vi fører en masse forskellige danske og internationale mærker, som er mere eller mindre kendte. I butikken kan du bl.a. finde Heartmade, Project AJ117, Fine copenhagen, Five units, IVY, Levete Room, Second Female og PBO – og selvfølgelig en masse andre mærker.

Hos os finder du et stort udvalg indenfor både skjorter, kjoler, bukser, jakker, accessories, tasker, sko og støvler. Vores tøj henvender sig til dig, der er mode- og kvalitetsbevidst, uanset hvilken alder du har. Fælles for alle vores produkter og mærker er, at det selvfølgelig altid er i den bedste kvalitet, så du som kunde kommer hjem med varer, du bliver glad for, og som du kan bruge i mange år.