Bliv klar til studenterfesten

Lige om lidt er de sidste eksamener slut, og så er det slut for denne gang med tykke bøger, alenlange pensumlister og sene nattetimer foran computerskærmen. Eller i hvert fald bare slut for denne sommer, inden næste skridt på uddannelsesrejsen fortsætter.

 

Pynt op til fest

Men først en stor fest til ære for den stolte nyudklækkede student med huen på sned og roser og flag i favnen. Måske I planlægger havefest under kulørte lamper for hele familien, eller måske der bare skal serveres kølige drinks, når den pyntede studentervogn kommer rullende fra hus til hus. Uanset hvad kommer man ikke udenom lidt festlig oppyntning, så skab en stemning med vimpler, flag, lyskæder og festlige balloner både ude og inde. Hos PANDURO kan du få alskens festlige folieballoner, pustet op eller med helium i. Det er en god idé at ringe i forvejen og bestille dem i forvejen, så du ved, de er der, når du skal bruge dem.

 

Styr på outfittet

Men har man sagt ”fest” må man også sige ”nyt tøj”. Traditionen tro er det hvide outfit ikke til at komme uden om, men det er selvfølgelig ikke et must, så kast dig bare over den farvestrålende skjorte eller pynt den hvide kjole med et cool tørklæde.

balon champagne flaske panduro lyngby storcenter

Champagneballon, 100,-
Panduro

skjorte ralph lauren ginsborg lyngby storcenter

Ralph Lauren-skjorte, 559,-
Ginsborg

toerklaede lala berlin idenyt lyngby storcenter

Lala Berlin-tørklæde, 2700,-
Idé nyt

kjole only lyngby storcenter

Kjole, 299,95
ONLY

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020