BLACK WEEK

I Lyngby Storcenter giver vi dig god tid til gode tilbud – hele ugen.

I år udvider vi Black Friday til BLACK WEEK, som gælder fra mandag den 23. til søndag den 29. november, så du har god tid til at shoppe alle butikkernes gode tilbud. Det har vi gjort, så du kan føle dig sikker, når du shopper i Lyngby Storcenter.

Fredag d. 27. november holder vi desuden ekstraordinært åbent fra kl. 08:00 helt til kl. 22:00.

 

Se alle de gode Black Week tilbud her.

Hvorfor fejrer vi Black Friday?

I USA er Black Friday betegnelsen for fredagen efter Thanksgiving, og det er ofte her julehandlen sættes i gang. Sådan har det dog ikke altid været.

Fænomenet stammer oprindeligt slet ikke fra nogen form for tilbudsfest. Navnet har sin oprindelse fra Philadelphia i USA og beskrev det gadebillede, amerikanerne blev mødt med dagen efter Thanksgiving; en gade sort af fodgængere og bilister.

Senere tog detailbranchen begrebet til sig og gav navnet en ny betydning. Black Friday var den amerikanske branches vendepunkt, da butikkernes salgstal denne dag gik fra røde til sorte.

I dag er Black Friday kendt for at være årets største shoppingdag og startskuddet på julegaveindkøb. Lyngby Storcenter vælger dog i år at dele tilbuddene op udover hele ugen til Black Week.

Black Friday i Danmark

Black Friday startede i Danmark tilbage i 2013 blandt en række webshops. Sidenhen har flere online og fysiske forretninger haft særligt gode tilbud denne dag samt i måneden og ugen op til. Black Friday fik for alvor sit gennembrud i 2015, da dagen indtog rekorden for den største handelsdag i dansk historie.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.

 

Få mere inspiration