Besøg ÆRA Women i Lyngby Storcenter

ÆRA Women åbner i Lyngby Storcenter i morgen onsdag d. 27. februar! Her kan du læse mere om den nye butik, og samtidig få tårnhøje forventninger til din næste shoppetur.

Glæd dig til en masse nye brands i Lyngby Storcenter, når ÆRA Women i morgen slår dørene op. Det er nemlig et koncept, der byder på en vifte af forskellige brands, der både repræsenterer den nyeste mode, og det klassiske tidløse design. Du kan blandt andet finde forårsvarer fra Heartmade, der med et miks af det feminine og det maskuline inviterer dig ind i et powerfuldt univers.

Du kan også helt eksklusivt få fingrene i det hypede danske brand Blanche! Når ÆRA Women åbner i Lyngby Storcenter bliver de nemlig de eneste i Lyngby, der forhandler brandet. Blanche byder på lækre basisvarer i tidløst design lavet i materialer og snit, som du bare ikke kan få nok af. Hvis bæredygtig produktion er vigtigt for dig, så skal du glæde dig til at prøve de mange fine sager fra Blanche.

Allerede nu kan du se nogle af de varer, du kommer til at kunne finde i butikken. Nederst i artiklen får du et smugkig på tre af de produkter, som du finder på hylderne fra i morgen. I butikken finder du også lækre nyheder fra Fiveunits, PBO, Filippa K, Second Female og By Malene Birger. Kom selv forbi i morgen og se meget mere!
Du finder den nye butik i stueetagen.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter

Læs også: Shopping – Gå foråret i møde i en smuk blazer

Cardigan fra Heartmade
1.999 kr.
Hos Æra Women

Jakkesæt fra Blanche
Bukser, 1.499 kr.
Blazeren 2.799 kr.
Hos Æra Women

Cardigan fra Heartmade
1.999 kr.
Hos Æra Women

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne