Bæredygtig shopping

8 bæredygtige anbefalinger

Shopping kan sagtens være med omtanke for dig selv, for dine nærmeste og for miljøet. I Lyngby Storcenter finder du masser af bæredygtige og miljøvenlige produkter, der gør det nemmere at handle med god samvittighed og at tage det gode valg. Det kan du gøre inden for mange forskellige kategorier; lige fra skønhed og pleje til sko og beklædning. Gå f.eks. efter de parfumefrie produkter, økologiske materialer eller træd ned i et par helt særlige sko lavet af plastik opsamlet fra verdenshavene. Valget er dit – lige her.

Læs også: Forlæng levetiden af dit tøj

Mindre vand
Køber du Waterless jeans hos Levis kan du være sikker på, der er sparret på vandet. Traditionel vis bruges der store mængder vand til at få den denim du elsker, men i stedet bruger Levis bæredygtige løsninger til at give jeans den rigtige farve og kvalitet. Af den grund har deres jeans faktisk en svag duft af eddike.

Tag det økologiske valg
I Lyngby Storcenter finder du også de lækreste økologiske fund på hylderne. Hos Føtex har de længe haft tøj til børn som er økomærket. Som noget nyt har de også udvidet deres sortiment af økologisk tøj til voksne. Se også de smukke T-shirt fra Monki, der er lavet af 100% økologisk bomuld.

Genbrugsmaterialer
Hvis du ikke er til secondhand tøj, men stadig gerne vil tænke bæredygtigt, er der mange måder man kan genanvende resurser på. Hos Idé Nyt i Lyngby Storcenter finder du for eksempel den smukkeste gulvlange kjole, der er lavet ud af gamle indiske sarier. Eller kig forbi Sport 24, hvor du finder Parley-kollektionen, der forhindrer plastikaffald i vores have ved at genanvende plastikken til sko, træningstøj eller badetøj.

Waterless jeans fra LEVI’S
999 kr.

Bambus strømper fra Sport 24
Før 60 kr., nu 30 kr.

Sissel Edelbo kjole fra Idé Nyt
900 kr.

Børne T-shirt 49 kr. (eller 2 for 79 kr.)
Sorte leggings 59 kr.
Begge fra Føtex

T-shirts i organic bomuld fra Monki 
Bagerste, 80 kr., forreste, 100 kr.

Adidas Parley sneakers fra Sport 24
1.500 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

Hent og send pakker med GLS Pakkeshop

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Nyhed

Velkommen tilbage i Lyngby Storcenter