Madoplevelser

Madmekka på
Store Torv

Lyngby Storcenters Store Torv er forvandlet til et madmekka, hvor du kan få super lækre madoplevelser og hænge ud med venner og familie. Vi har besøgt de seks unikke spisesteder, og her kan du læse, hvad de anbefaler, du bør smage på.

Palæo

“Jeg vil klart anbefale juicen ‘Citronen’ med ekstra ingefær. Den er super frisk og serveres iskold. Ingefæren gør den en tand mere spicy – og kan også hjælpe med at holde en vinterforkølelse nede.”

Anbefalet af Laura fra Palæo

Brioche Dorée

“Min absolutte favoritkage er ‘Tartelette au citron meringuée’ – også kendt som citronmarengs. Den er tilpas sød, tilpas sur, og så har den en perfekt størrelse, så du hverken bliver overmæt eller er sulten efter mere. Den skal helt sikkert nydes indendørs på en vinterdag med en kop kaffe til.”

Anbefalet af Sophie fra Brioche Dorée

Parma & Pasta

“Min bedste anbefaling må være en klassisk, italiensk pastaret; ‘Tortelli de erbetta’ som er ravioli tilsat ricottaost og spinat. Retten er yderst let og frisk takket være spinaten og ricottaen… og så tager den ingen tid at lave!”

Anbefalet af Matteo fra Parma & Pasta

Tommi’s Burger Joint

“Jeg vil selvfølgelig anbefale, at du vælger århundredes tilbud, hvor du både får sodavand, fritter og burger. Jeg vælger altid cheeseburgeren, for osten gør den endnu mere greasy. Et godt råd er også at vælge chillimayo til pomfritterne, for det giver dem et spicy touch.”

Anbefalet af Julie fra Tommi’s Burger Joint

Hallernes Smørrebrød

“Min anbefaling er fiskefileten, der er en stensikker vinder hver gang. Vi laver den smørstegt, som gør den lige en tand bedre, og så er den hjemmelavede remoulade prikken over i’et.”

Anbefalet af Emil fra Hallernes Smørrebrød

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter