Aktivitet

Sommer-sjov med feriebilletten!

Det bliver sjovt i Lyngby Storcenter hele sommerferien, når du kan gå på jagt med vores hyggelige sommerferiebillet. Billetten er gyldig fra den 26. juni til og med den 8. august 2021.

feriebillet lyngby storcenter

Det bliver sjovt i sommerferien, når du kan gå på jagt med vores hyggelige sommerferiebillet. Med sommerferiebilletten kan du og dit barn gå på udflugt i centeret og hente lækkerier fra de deltagende butikker. Billetten er fyldt med kuponer, der kan byttes til lækre og sommersjove ting fra både butikker og caféerne i centret.

Feriebilletten kan købes i Informationen fra den 26. juni til den 8. august* .

Billetten koster 60 kr. men har en værdi á hele 330 kr.

Med sommerferiebilletten får du gaver fra Pandekagehuset, Paw sko, Bog & Idé, Legekæden, Hungry Dane, Søstrene Grene, Intersport, Bad Store, Føtex, Paradis Is, Baadfarten og Panduro.

OBS. Børn skal ledsages af forældre eller kunne fremvise forældres underskrift, e-mail og tlf. nr.
* eller så længe lager haves.

Billetten er gyldig fra lørdag den 26. juni til og med søndag den 8. august 2021. Kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter.

Se her hvad du får med feriebilletten:

sommerferiebillet lyngby

Bzzzzt… Husk også Bijagten!

Er du rigtig sej til at finde bier, så kan du blive den heldige vinder af et gavekort til Lyngby Storcenter på 500 kr. Fang de seks bier, der har gemt sig i Lyngby Storcenters butikker. Bliv klogere på bierne på din jagt rundt i centret.

Læs mere om Bijagten her.