Aktivitet

REC WATCHES EVENT

I anledning af REC WATCHES første pop up butik holder de en eksklusiv VIP herreaften i butikken ved Lille Torv den 5. december.

I anledning af REC WATCHES første pop up butik holder de en eksklusiv VIP herreaften i butikken ved Lille Torv.

FOREDRAG:

Kom og mød deres samarbejdspartner og DTC-racerkører, Mikkel C, som kommer og fortæller om hans udstillede Ford Mustang racer, livet som DTC racerkører og ikke mindst ambitionerne.

PREMIERE:

Denne specielle aften lanceres officielt, deres splinternye ”RJM” ur kollektion, lavet med materiale fra et ikonisk Spitfire fly fra 1944. REC Watches Co-founder Jonathan Kamstrup vil fortælle den unikke historie om PT798 Spitfire flyet, som nu lever videre i deres flotte nye ur kollektion.

POP UP Store:

Rec Watches pop up butik ligger lige ved Lille Torv / Mr. Harris. I løbet af aftenen serveres det forfriskninger og snacks, og der vil også være mulighed for at møde andre eksterne aktører, der vil fremvise spændende herre produkter.

FØRST TIL MØLLE:

Da der er begrænset plads pop up butikken, så det kræver tilmelding til eventet, hvis du vil sikre dig adgang til ”herreaften”. Du kan tilmelde dig her inden 3. december 2018 eller ved at sende en E-mail til: lbb@recwatches.com

SES VI?

Tag en pause fra jule ræset og kom i stedet til herreaften i en sund blanding af mandehørm med biler, ure, et historisk fly, en racerkører og masser af inspiration.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.