Aktivitet

Oplev Royal Copenhagens porcelænsmaler

Fredag den 26. oktober kl. 12-18, har du mulighed for at opleve en af Royal Copenhagens porcelænsmalere, som demonstrer porcelænsmalingens svære kunst.

Den 26. oktober 2018, vil der være mulighed for at opleve en af Royal Copenhagens porelænsmalere, som demonstrerer porcelænsmalingens svære kunst hos Imerco Home kl. 12.00-18.00.

Hver detalje af mønstret males i hånden ligesom i 1775, og udførelsen kræver sans for proportioner og evne for stor nøjagtighed. Hver enkelt genstand påbegyndes og fuldføres af een og samme maler, som signerer genstanden, når dekorationen er færdig.
Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 og har lige siden fremstillet produkter med dyb respekt for tradition og principper inden for ædelt håndværk.

Psst.. på dagen får du også 20% på hele butikken, så der er god grund til at kigge forbi.
*Gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, 2. sorteringsvarer, bestillingsvarer, særpriser, varer med mængderabatter, Kay Bojesen Mini abe 10 cm, køb af Imerco gavekort, oplevelsesgavekort, AGA-ombytningspatroner samt varer fra Sage, Spring Copenhagen, Architectmade, LINDDNA, Normann Copenhagen, ViSSEVASSE, Liebe, Jette Frölich Design og Dolce & Gabbana.

 

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.