Aktivitet

Mommy’s Monday – med Lola Jensen

Kom til Mommy's Monday den 24. august kl. 10.00-11.00 i lokalet ved Globetorvet, hvor Lyngby Storcenter har inviteret familievejleder Lola Jensen til at komme og tage en humoristisk og inspirerende snak omkring Familien Danmark’s hverdag i småbørnsfamilier.

Mød Lola til Mommy's Monday I Lyngby Storcenter

 

Oplev Lola Jensen til Mommy’s Monday mandag den 24. august kl. 10.00-11.00 i lokalet ved Globetorvet.

Lyngby Storcenter har inviteret familievejleder Lola Jensen til at komme og tage en humoristisk og inspirerende snak omkring Familien Danmark’s hverdag i småbørnsfamilier. Arrangementet tager 1 time og henvender sig til dig der har et barn i alderen 0 – 4 år.

·       Lola vil give tanker på, hvem bestemmer hjemme i familien…
·       Give modet til at turde sige nej til barnet…
·       Tanker på hvor der skal siges nej i forhold til aktuel alder…
·       Kunsten at give et nej, så barnet får lysten til at følge det…
·       Samt modet til at turde tage en efterfølgende konflikt, hvis barnet ikke fandt det nej okay – og oveni alligevel give plads til barnets selvstændighed…

At mestre denne balance kan virke som en umulighed midt i afgang til dagpleje eller daginstitution en tidlig morgen, i ulvetimen, ved putning eller på en lang grå regnvejrslørdag osv.

Mommy’s bag
Du vil modtage en forkælende ”Mommy’s Bag” med gode og sunde produkter til dig og dit barn.
PS! Vi har naturligvis gjort plads til barnevognen.

Det koster 80,- at deltage og du kæber din billet nedenfor.


Vi har sørget for at der er plads til at holde afstand samt mulighed for at spritte af ved vores events. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne. Det vigtigste for os, er at du sikkert og trygt kan besøge Lyngby Storcenter samt deltage i vores events.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.