Aktivitet

Mød Team Rynkeby i Lyngby Storcenter

Mød Team Rynkeby og hør, hvordan du selv kan cykle med til Paris næste år, når vi får besøg 15. og 16. august kl. 9.30-17.00 på Globetorvet
team_rynkeby_event
Mød Team Rynkeby og hør, hvordan du selv kan cykle med til Paris næste år, når vi får besøg 15. og 16. august kl. 9.30-17.00 på Globetorvet.

 

For at cykle med Team Rynkeby skal du hverken være erfaren cykelrytter eller kendt. Du skal bare være fyldt 18 år og have mod på at lægge en indsats. Lyder det som noget, du kunne tænke dig at være en del af? Så kom forbi Globetorvet og mød en flok gule ”Rynker”, der står klar til at fortælle om projektet og vise de gule cykler frem.

 

1 ud af 450 børn bliver ramt af kræft, før de fylder 15 år, og hver syvende overlever ikke sygdommen. Det gør børnekræft til den mest dødelige sygdom blandt børn under 15 år. Team Rynkeby cykler for at støtte kritisk syge børn og deres familier via indsamling af midler blandt andet til forskning. Team Rynkeby indsamlede sidste år 29,4 mio. kr. i Danmark, som blev fordelt til BørneCancerFonden og BørneLungeFonden.

 

Der er ansøgningsfrist den 23. august og du kan ansøge her: https://team-rynkeby.dk/team-rynkeby/ansoeg-om-deltagelse.aspx

 

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.