Aktivitet

Mød Jussi Adler-Olsen den 18. december

Mød forfatter Jussi Adler-Olsen i Lyngby Storcenter til signeringsbesøg i Bog & Idé lørdag den 18. december kl. 13-14.

jussi adler olsen signering forfatter lyngby storcenter

Nu har du chancen for at møde en af Danmarks største forfattere i Lyngby Storcenter, Jussi Adler-Olsen.

I forbindelse med lanceringen af Jussi Adler-Olsens seneste bog ’Natrium Chlorid’, som udkom den 4. november, kommer Jussi på signeringsbesøg i Lyngby Storcenter. ’Natrium Chlorid’ er den niende bog af de planlagte ti romaner i serien om Afdeling Q, hvor den første ’Kvinden i buret’ udkom tilbage i 2007.

“Det er seneste bog i det ti bogs lange epos, som Afdeling Q har været planlagt til at være fra begyndelsen af,” siger Jussi Adler-Olsen selv.

Den har ikke været let at skrive, mens den her kæmpe pandemi oversvømmede alle tanker og optog os alle. Pludselig havde jeg al tid i verden, og så får man ikke skrevet noget. Men i oktober skulle det være, og så skrev jeg hver dag. Og selv da vi midt i det hele flyttede og gennemrenoverede hus, satte jeg mig for, at jeg ville skrive målrettet og fokuseret hver dag, så jeg kunne nå min deadline. Og det lykkedes. Det var rigtig godt for mig, og det var rigtig godt for romanen,” siger han.

Jeg håber, at læserne bliver glade for den.”

Hvor og hvornår?

Du kan møde Jussi Adler-Olsen og få signeret din yndlingsbog fra hans lange stribe af skarpe værker i Bog & Idé lørdag den 18. december kl. 13-14.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter!

Find parkering til Lyngby Storcenter her.