Aktivitet

Mød Antonio Axu

Nu endelig i Danmark - Antonio Axu er kendt for sin ekstreme perfektionisme og ubetingede kærlighed til sit erhverv, på kort tid har han etableret sig som en af Sveriges hotteste frisører og nu kan du møde ham!

Mød frisøren Antonio Axui Lyngby Storcenter

Antonio Axu Hair Couture er luksuriøse og avancerede hårprodukter med silkebløde konsistenser og fabelagtig styling. Antonio Axu har et klart mål: hver enkelt produkt skal enten tilføre noget helt nyt til markedet – eller være bedre en samtlige eksisterende alternativer. Wow-faktoren og oplevelsen er afgørende.

“Min inspiration er livet, vores hverdag, kundernes ønsker og feedback. Jeg bliver også inspireret af arkitektur og naturens farveskala. Stort set alt smukt kan bruges som inspiration” siger Antonio Axu.

Nu er det endelig lykkedes at få Antonio Axu til Danmark og helt eksklusivt kan du møde ham på pladsen foran Matas i Lyngby Storcenter den 2. maj. hvor han står på scenen med sit Styling Show, med sprøde toner fra DJ Lazy Temple. Du kan få en personlig rådgivning og evt. styling af dit hår.

Show kl. 12.30. – 14.30. og kl. 15.30 – 17.30.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.