Aktivitet

Modelcasting i Lyngby Storcenter

Går du med en drøm om at blive børnemodel? Kunne du tænke dig at stå foran et kamera og få taget skønne modelbilleder? Så er muligheden lige her – kom i betragtning til at blive professionel børnemodel og få store globale modelopgaver gennem et stort dansk modelbureau!

Modelbureauet Casablanca og Børnecasting.dk søger alle typer piger og drenge i alderen 2-14 år, som godt kunne tænke sig at blive børnemodel og som synes det er sjovt at få taget billeder.

Arrangør Maja Henneberg fra Børnecasting.dk fortæller:

”Vi søger alle typer børn. At være model er mange ting, men en ting er sikkert, man skal være sig selv – og det er vi alle på hver vores måde.
Har man skønne fregner, frække smilehuller, store glade øjne eller er en charmetrold med stritøre – så er det perfekt, for vi søger alle typer børn!

Udover at det er en casting, så gør vi også meget ud af, at det bliver en rigtig god oplevelse for børnene og ikke mindst forældrene.
Modelbureauet Casablanca har rygende travlt med at formidle børn til forskellige modelopgaver, så man skal ikke holde sig tilbage for at komme forbi til en omgang casting.”

Kom til børnecastingen søndag d. 30 september kl. 10.00-17.00 i Lyngby Storcenter, ved Rød Plads.

Tilmeld dig online i dag på www.børnecasting.dk Her vælger man hvilken tid på dagen, man vil komme til castingen – nemlig for at undgå for lang ventetid.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter!