Aktivitet

Lær om Go Dogo – en AI-baseret konsol til hunde

Er du hundeejer og leder efter træning af din hund, mens den er alene hjemme? Kig forbi RetailTech Lab den 4. juli kl. 11-13 og høre mere om Go Dogo - en AI-baseret konsol til hunde.

Retailtech lab go dogoEr du hundeejer og leder efter træning af din hund, mens den er alene hjemme? Kig forbi RetailTech Lab den 4. juli kl. 11-13 og høre mere om Go Dogo – en AI-baseret konsol til hunde.

Go Dogo er en AI-baseret konsol til hunde – et udfordrende aktivitetsspil, der hjælper med at holde din hund mentalt sund og glad. Hunde har brug for mentalstimulering – og de eksisterende metoder inklusiv, det vi selv finder på, er typisk noget hunden skal gøre med snude, pote, mund, uden feedback og uden mulighed for progression. Så det er typisk enten for let eller for svært. Ved hjælp af computer vision og hjemmets TV giver Go Dogo mentalt stimulerende udfordringer – automatisk, interaktivt, sikkert, individuelt tilpasset og med godbidder som motivation.

Book din billet her: https://billetto.dk/e/er-du-hundeejer-og-leder-du-efter-traening-af-din-hund-mens-den-er-alene-hjemme-billetter-455627

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter