Aktivitet

Kom til wellness uge i Matas

Oplev Tromborgs ekslusive univers i Matas Lyngby Storcenter i uge 48. Her er der fokus på det danske beauty brand Tromborg, som er skabt af Marianne Tromborg. Hele ugen vil der være forskellige wellness aktiviteter.

Tromborg event makeup Matas Lyngby Storcenter

Oplev Tromborgs ekslusive univers i Matas Lyngby Storcenter i uge 48. Her er der fokus på det danske beauty brand Tromborg, som er skabt af Marianne Tromborg.

Ugens program:

Personlig vejledning – mandag den 25. november kl. 11.00-18.00.

Kom til en inspirerende dag i Tromborgs luksuriøse univers. Vi får besøg af Tromborgs ekspert Emilie, som står klar med personlig vejledning.

 

Håndmassage – tirsdag den 26. november kl. 11.00-18.00

Tromborgs ekspert Emilie står igen klar med personlig vejledning. Kom ind og få gjort dine hænder efterårsklar med Tromborgs håndcremer. Hør mere om håndcremernes fantastiske egenskaber og ingredienser.

 

Hudpleje og makeup – onsdag den 27. november kl. 10.00-18.00

Få vejledning til din hudplejerutine, der passer bedst til dig og din hud, samt inspiration til en nem og naturlig makeup.

 

Makeup og dufte – torsdag den 28. november kl. 11.00-18.00

Få vejledning og Inspiration af Tromborgs ekspert Emilie til, hvordan du lægger en flot og naturlig makeup, samt et indblik i Tromborgs duftunivers, hvor aromaterapi er i fokus.

 

Black friday – fredag den 29. November.

Kom ind og køb Tromborgs produkter til Black Friday priser.

 

Tromborgs univers – lørdag den 30. november.

Få vejledning til den hudplejerutine, der passer bedst til dig og din hud, samt inspiration til en nem og naturlig makeup.

 

Tromborgs univers – søndag den 1. december.

Få vejledning til den hudplejerutine, der passer bedst til dig og din hud, samt inspiration til en nem og naturlig makeup.

 

Hele ugen vil der være gode priser at fine på Tromborgs produkter.

Brandet bygger på Mariannes personlige filosofi om skønhed. Det skal være nemt og overskueligt at se godt ud. Tromborg er baseret på videnskab, innovation, aromaterapi, økologiske og naturlige ingredienser. 

 

Tidsbestillinger til de forskellige aktiviteter foregår i butikken, via mail post@15288.matas.dk eller pr. Telefon 45881328

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.