Aktivitet

Intersport og The Athlete’s Foot åbner nye butikker!

Kom med til åbningsfest den 29. august, når åbner Intersport og The Athlete's Foot nye butikker i stueetagen!

Intersport og The Athlete's Foot Lyngby Storcenter

Kom med til åbningsfest den 29. august, når Intersport og The Athlete’s Foot åbner nye butikker i stueetagen!

Der vil være DJ set-up fra kl 16.00 – 19.00 og i TAF vil der være gratis Stance sokker til de første 20 ekspeditioner, gratis NOCCO energidrik, konkurrence/giveaway på et par FILA sneakers til kvinder. I Intersport vil der være goodiebags til de første 200 børn der kommer ind i Intersport, goodiebaggen er fyldt med lækre sager fra Hummel, Select, Pro Touch og Intersport.

Intersport

Intersport er dit sportsunivers med alt til din træning – outdoor, løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, badminton, tennis, fitness og meget mere.

Intersport filosofien er at sport er for alle, uanset om du er nybegynder eller professionel, ligesom udbyttet af en aktiv livsstil er for alle – lige meget hvad, du dyrker af sport, eller hvor hurtigt eller langsomt, du gør det. Derfor får du hos Intersport det lækreste udstyr og professionel rådgivning, så du får den største glæde af din træning, uanset dit niveau.

Intersport i Danmark er en del af verdens største sportskæde, Intersport International, med mere end 5.500 butikker på verdensplan, derfor er butikken også bygget ud fra internationale standarder og har et bredt udvalg af alle de kendte sportsmærker og specielle limited edition produkter. Du finder sportsudstyr og tøj til hele familien, masser af tilbud og inspiration til et aktivt liv.

The Athlete’s Foot

The Athlete’s Foot er en international sneakerskæde med trendy sko, sneakers, løbe- og sportssko i de nyeste farver og looks til en individuel stil.

Hos Athlete’s Foot finder du de fedeste brands indenfor sporty footwear, herunder en række limited edition styles, upcoming niche brands samt en mindre nøje udvalgt tøjkollektion.

Butikken forhandler nogle af de mest velrenommerede brands i verden og giver dig atletisk fodtøj til både sport og fritid. Her kan du købe sko til herre, dame og til børn fra de lækre mærker som:

Asics

New Balance

Nike

Puma

Reebok

Adidas

Besøg butikken og lad dig inspirere af de nye styles og modeller. Hos The Athlete’s Foot finder du sko i fede farver og lækkert design – også limited editions.