Aktivitet

Højtlæsning for de små i Julen

Hele julen læser vi højt i julemandens hus på Lille torv.
Hver lørdag i Julen, samt torsdag d. 21 og fredag d. 22. december kl. 13.00 - på Lille Torv.

Findes der noget hyggeligere end en god historie?
I julen vil der være højtlæsning på Lille Torv i julemandens hus.

Arnold Busck læser højt fra nogle af de bedste julefortællinger, og måske du kunne få en god idé til en julegave.
Se datoer og tidspunker nedenfor. 

Kim Leine: Pigen der kunne tale med hunde
Den 21. december – kl. 14:00-14:30

Der var engang en pige der hed Sofie. Og der var hendes storebror Andreas og hendes far og mor og en bygd i Grønland med mennesker og hunde. Nogle dage brølede stormen, andre dage hviskede kulden, nogle nætter skovlede vejrguderne så meget sne ned over bygden at husene næsten forsvandt, og børnene der boede i dem, måtte kravle ud gennem vinduerne på første sal for at komme i skole Det er snart Sofies fødselsdag, og hun ønsker sig kun én ting: en hundehvalp – eller faktisk helst fire. Men Sofies forældre synes ikke, det er en god idé, for i Grønland er hunde ikke bare søde kæledyr, de kan også være bidske og farlige. Men så er det heldigt at Sofie har en særlig evne …

Torsdag den 21. december – kl. 13.00


Julefortællinger af Astrid Lindgren

 

I denne bog er alt fra barndommens jul samlet, hvad enten det nu foregik i Bulderby eller i Katholt, på Junibakken eller et andet sted.

Pris 149,95,-

Fredag den 22. december – kl. 13.00

Gyldendals store julebog for de små

 

Kom i julestemning med historierne om Ridder Oskar, Vitello, Betty, Rita & Krokodille og Lotte fra Spektakelmagergade. Syng de kendte julesange, bag en pebernød eller lav dit eget julepynt.

Pris 249,95,-

Gunvor Reynberg: Os i 3.U – Jagten på Benny
Den 22. december – kl. 14:00-14:30

Foxy og Mikkel går i 3.U på Svipstrup Kommuneskole. Selvom de er vildt forskellige er de alligevel verdens bedste venner, men da Mikkel får en lillebror går det galt. Foxy vil nemlig altid have det samme som Mikkel, men hendes forældre nægter at lystre og skaffe hende en baby. Til gengæld får hun noget helt andet, nemlig hundehvalpen Benny. Men da Foxy beslutter sig for at tage hvalpen med i skole, stikker den af, og Mikkel og Foxy må på en vanvittig jagt gennem hele Svipstrup for at finde Benny igen. Os i 3.U er en humoristisk serie om Mikkel, Foxy og alle deres venner i 3.U. Bøgerne er spækket med grinagtige og genkendelige situationer og fyldt med sprudlende, sjove illustrationer af Niels Roland. Dansk “Wimpy Kid” for de yngste læsere.

Lørdag den 23. december – kl. 13.00
Julefortællinger af Astrid Lindgren

 

 

I denne bog er alt fra barndommens jul samlet, hvad enten det nu foregik i Bulderby eller i Katholt, på Junibakken eller et andet sted.

Pris 149,95,-

Alle bøgerne kan købes i Arnold Busck