Aktivitet

Få skræddersyet bæredygtigt tøj til kvinder hos Retail Tech Lab

Er du også træt af tøj, der ikke rigtigt passer? Oplev en digital verden af skræddersyet tøj med HAASTRUP COPENHAGEN hos Retail Tech Lab den 22. og 23. oktober kl. 11-15.

Fremtidens tøj er digitalt – og skræddersyet

Er du også træt af tøj, der ikke rigtigt passer, men er det eneste, der er tilgængeligt på hylderne? Vil du være med til at forme, hvordan vi i fremtiden kan producere tøj, der passer bedre og holder længere? Og har du samtidig lyst til at bidrage til en mere grøn modeindustri?

HAASTRUP COPENHAGEN laver skræddersyet beklædning til kvinder i alle aldre. De leverer en fuld digital udviklings- og produktionsløsning, der sætter tøjproducenter i stand til at levere tøj udviklet til netop din krop. Her arbejder de ud fra en kombination af kropspositivitet/pasform (tøjet skal passe til vores kroppe, ikke omvendt, og man skal kunne bevæge sig og bare ’være’ – ikke trække maven ind) og bæredygtighed (on-demand, lokal produktion, reduktion af CO2 og reduktion af spild).

Kom forbi Retail Tech Lab’et og prøv deres første demo-kollektion – og hør, hvordan du kan være med til at minimere spild.

Hvor og hvornår?

Du kan opleve ‘HAASTRUP COPENHAGEN’ hos Retail Tech Lab i Lyngby Storcenter på 1. sal (opgang ved Lille Torv) fredag den 22. oktober og lørdag den 23. oktober kl. 11-15.

Find parkering til Lyngby Storcenter her.

Historien bag HAASTRUP COPENHAGEN

HAASTRUP COPENHAGEN blev grundlagt i december 2020 af Camilla Haastrup. De har udviklet Europas første version af fitting-algoritme til kvinder og en digital løsning, der automatisk justerer mønstrene til vores individuelle kroppe. De producerer løbende afhængigt af efterspørgsel og individuelle behov.