Aktivitet

Eksklusivt event med Karina von D’ahé

Lørdag den 19. september kl. 11.00 besøger Karina von D'Ahé Lyngby Storcenter. Vi har inviteret Karina på besøg, så hun kan dele ud af sine bedste makeuptips.

Lørdag den 19. september kl. 11.00 besøger Karina von D’Ahé Lyngby Storcenter. 

Karina glæder sig til at dele hendes bedste makeup tips med dig – det behøver nemlig ikke at være raketvidenskab at lægge en flot makeup.

Karina er beauty influencer og tidligere model, hun har mange års erfaring indenfor skønhed, mode og livstil. Nogle vil nok kunne genkende Karina fra TV3-programmet “Forsidefruer”.

Vi har inviteret Karina ind, så hun kan dele ud af sine bedste makeuptips. Først viser hun hvordan du laver en flot hverdagsmakeup, og bagefter hvor enkelt du kan lave de eftertragtede smokey eyes til fest, som får dine øjne til at gløde!

Derefter får du også et indblik i Karinas tøj-favoritter til efterårets mode, fra alle de mange butikker i Lyngby Storcenter.

Tag en god veninde under armen og kom og vær med til en inspirerende dag med Karina von D’Ahé og Lyngby Storcenter.
Alle deltagere modtager en forkælende goodiebag. Køb din billet nedenfor.

Eventet vil foregå i vores eventlokale ved Globetorvet.


Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter!

Grundet Covid-19 situationen har vi sørget for, at der er plads til at holde afstand samt mulighed for at spritte af ved vores events. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne. Det er vigtigt for os, at du sikkert og trygt kan besøge Lyngby Storcenter samt deltage i vores events.