Aktivitet

Eksklusiv makeupskole med Shiseido og Matas

Den 26. September fra kl. 10.00-12.00 får vi i samarbejde med Matas besøg af Stefanie fra Shiseido, som vil dele ud af sine bedste makeupteknikker.

matas makeup skole event shiseido

MAKEUPSKOLE MED SHISEIDO & MATAS LYNGBY STORCENTER
Kom og vær med til en skøn og lærerig formiddag i samarbejde med Shiseido og Matas Lyngby Storcenter, når vi åbner op til makeupskolen.
Den 26. September fra kl. 10.00-12.00 får vi besøg af Stefanie fra Shiseido, som vil dele ud af sine bedste makeupteknikker.
Stefanie vil fortælle om hvor vigtig den rette hudpleje er, som base for din makeup. Hun vil inspirere dig til hvordan man kan ligge den lette og naturlige hverdags makeup, samt forskellige makeup teknikker ved hjælp af makeupbørster. I vil herefter blive guided af dygtige makeup-eksperter i små grupper, som vil hjælpe dig med at finde det rette rette look som passer til dig og din ansigtsform og ønsker.
På dagen gennemgår vi blandt andet
  • Hud og hudpleje
  • Tips og tricks til at anvende makeup børster
  • Valg og anvendelse af Foundation til din hudfarve og type
  • Tips og tricks
Det koster 50 kr. at deltage og der er begrænsede pladser, så book din billet allerede i dag. Eventet foregår i eventlokalet ved Change og Globetorvet. 
Pssst.. Alle deltagende får en lækker Goodiebag til en værdi af 577kr, så skynd dig at melde dig til.?

Du køber din billet her

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter

Grundet Corona har vi skærpet reglerne for vores events. Vi har sørget for, at der er plads til at holde afstand samt mulighed for at spritte af ved vores events. Vi følger naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne. Det er vigtigt for os, at du sikkert og trygt kan besøge Lyngby Storcenter samt deltage i vores events.