Et godt tip

9 ting der gør dit studieliv lettere

September måned dufter af nye bøger og sene aftener med filterkaffe. I hvert fald for rigtig mange studerende. Bliv klædt godt på til studiestart med vores indkøbsliste til studiestart anno 2017.

Er du en af de 65.165 studerende, der i år er blevet optaget på en videregående uddannelse? Så er der helt sikkert meget, du skal holde styr på i den kommende tid. For at hjælpe dig godt på vej har vi støvsuget Lyngby Storcenter for spændende ting, der gør din studietid lettere at komme igennem.
Af Lyngby Storcenter, september 2017

Hørt om Bullet Journal endnu?

Er du typen, der laver lister, brainstormer på papir og fylder din bærbare med post-it notes? Så er den nye bullet Journal sikkert også noget for dig. Det er en tom bog med prikker, der med sit smarte system og dine kreative inputs er designet til at indebære det hele på én gang. Idéen kommer fra den amerikanske digitale designer Ryder Carroll, som har lavet et system, der holder til et godt old school analog system. Prøv den selv.

Bullet Journal fra Arnold Busck, 169,95 kroner

Prøv de udviskelige kuglepenne

Denne kuglepen er velegnet til noter og skoleopgaver, da du kan viske dine skriverrier væk igen. Præcis som du kan med en blyant, her får du bare et mindre kladdeagtige look, som du kender fra kuglepennen. Så hvis du er typen, der godt kan lide at skrive i hånden, så er denne oplagt til din studietid.

Friction kuglepenne fra Arnold Busck, 29 kroner stykket eller 2 for 50 kroner

Den uundværlige opgavehjælper

Det er ingen hemmelighed, at der er en del nye formalia krav til opgaveskrivning, når man starter på Universitetet. Og det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i det hele på kort tid. Heldigvis har Lotte Rienecker og Peter Jørgensen samlet alt du bør vide i denne lille bog. En slags bibel for studerende, som du kan bruge som opslagsværk gennem de næste mange år.

Den Gode Opgave fra Arnold Busck, 299,95 kroner

Praktisk skoletaske

Undgå en upraktisk taske, der giver uligevægt. En praktisk skoletaske fordeler vægten bedre på ryggen, så du både kan have bærbar og tunge bøger med uden, at det bliver for tungt at bære.

Taske fra Neye i ren læder, 1699 kroner. Køber du den inden den 6. september, og du kan få den til bare 999 kroner.

Power pack til farten

Efterhånden bruger du sikkert din smartphone til så meget, at det kan være en skandale, når den løber tør for strøm. Måske du går glip af en vigtig note, en uundværlig optagelse eller noget helt tredje. Undgå at løbe tør for strøm på det forkerte tidspunkt. En lille praktisk power pack i din taske er alt du behøver.

Belkin Power Pack 9000 fra Telenor, 249 kroner

Beskyt din elskede iPhone

Når man er på SU, kan en smadret iPhoneskærm godt gå hen og virke ret så uoverskueligt. Derfor er det en god idé ikke at sætte dig selv i den situation. Heldigvis for dig, så er der designet smukke iphonecovers, som gør det sjovt at passe lidt bedre på sin telefon. Prøv et af de nye trendy fra Ideal of Sweden eller et klassisk design fra Adidas.

iPhonecovers fra Telenor, 249 kroner

Notesblok

Studier viser, at man husker bedre af at tage noter i hånden. Det kan derfor være en god idé at investere i en helt almindelig notesblok, så du kan tage noter i hånden i de fag, hvor det giver mening. Selvfølgelig er det ikke lige så praktisk at slå op i håndskrevne noter, som det er på computeren, så find det system, der passer til dig. Lige nu er denne blok på tilbud.

Notesblok fra Arnold Busck, nu 40 kroner

Slap bedre af med en bogholder

Umiddelbart virker det måske lidt dovent, men når du tænker over, hvor mange bøger du rent faktisk skal læse dig igennem, så er det faktisk ikke helt dumt med et stativ til din bog. Mon ikke din nakke vil takke dig for det?

Book Seat fra Arnold Busck, 299,95 kroner

Få mere inspiration
 

DECEMBER GUIDE

 

NOVEMBER GUIDE

 

Oktoberguide

Nyhed

Nyt parkeringssystem i Lyngby Storcenter