FORÅRETS TRENDS TIL HAM

En ny sæson er landet i butikkerne, og der er nok trends at tage fat på til de modebevidste. Foråret anno 2019 er for herrernes vedkommende fyldt til bristepunktet med legesyge farvesammensætninger, vilde print på skjorterne og så selvfølgelig de mange vidunderlige sæsonaktuelle pasteller. For blot lige at nævne et par stykker.

Men lad os gå lidt dybere ned i sæsonen med et par hurtige trend-nedslag, frisk leveret fra butikkerne i Lyngby Storcenter.

 

Et kønt ansigt

De tider, hvor mænd ikke måtte dyrke velvære og pleje, er (heldigvis) forbi. For ”skin is in”, som de siger i modebranchen, og derfor er der al mulig grund til at stoppe med at stjæle din kærestes cremer i smug, og i stedet begynde at investere i en god hudpleje til dig selv. Få remedier kan gøre det, og som en start er det rigeligt med en fugtgivende ansigtscreme. Vælg gerne én uden parfume, så du kan bruge den både om morgenen og om aftenen.

 

Dad-jeans

For det første er det tid til at lægge de stramme jeans ind bagerst i skabet. Nu handler det om de løse ”dad jeans”, som uden tvivl er kommet for at blive med deres løse ben og komfortable fitting. Perfekt til den 90er-inspireret stil med kraftige sneakers og en enkelt T-shirt. Tilføj en dunjakke, hvis du er til det gennemførte look, eller hop i en camelfarvet trenchcoat for et stilfuldt udtryk.

 

Once in a blue moon

En anden vigtig trend denne sæson er de lyse pasteller. Og især den sarte og støvede lyseblå har vundet indpas på butikkernes hylder til både mænd og kvinder. Farven går igen i mange forskellige konstellationer og kan enten anvendes som enkelte små indspark til at spice et outfit op eller bruges en masse til et fuldt look. Er du helt hooked på pasteller, så hold udkig efter blommelilla og noget så eksotisk som en salvie-grøn. To nuancer, der virkelig hitter højt hos stort set samtlige modehuse.

 

Wildlife

Din T-shirt, din skjorte og din blazer må gerne råbe højt. Rigtig højt endda. Print er nemlig de nye nålestriber, og vilde farver er din ven, når du skal sammensætte et vovet og trendy look for tiden. Grafiske elementer, hiphop-mønstre fra 80erne, tie-die som i San Fransisco, neonfarver, blomster og andet planteprint, prikker, striber – og meget gerne det hele på én gang.

 

Lidt for stor en mundfuld? Okay, det er måske forståeligt. Men det er heldigvis stadig supercool med et underspillet jakkesæt, hvor en vild skjorte titter frem. Det tilfører masser af personlighed til dit udtryk på ingen tid. Og så er det en stilsikker investering til foråret.

Læs også: Kaya Brüel og Ole Kibsgaard besøger Lyngby Storcenter

Skjorte, 179,-
H&M

Ruskinds jakke, 1.000,-
Jack&Jones

T-shirt, 79,95
H&M

Jacob Cohën jeans, 2.699,-
New England

Gavekort til mere end 100 butikker. Læs mere her

Parajumbers, 2.800,-
Kaufmann

Eton overshirt, 1.499,-
mr.harris

Ray-Ban solbrille, 1.398,-
Synoptik

IVY AÏA for men ansigtscreme, 49,-
Normal

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann