7 slips til festen

Sæsonen vrimler med festlige anledninger, hvor jakkesættet skal luftes. Fra julefrokoster med familien til de lidt finere selskaber og nytårsfester, hvor outfittet godt må få lidt ekstra smæk på elegance, på farver og på de fine detaljer. Uanset om du foretrækker at feste i jeans og en blazer, en habit eller smoking, så er der intet, der kan løfte dit look, som et slips.

Sæsonens slipsetrends

Hold det enkelt med tone-i-tone, hvor slipset matcher din skjorte eller din habit, eller gå all in på farver, mønstre og motiver. Lige nu må slipset gerne være forholdsvis bredt, og det må også gerne sende en kærlig hilsen til 60’erne og 70’erne med fokus på striber, mønstre samt brune/orange nuancer. Du kan vælge den klassiske udgave, hvor stoffet har lidt shine i sig, eller vov dig ud i et slips i blød strik.

Nistret blåt slips fra Lanvin hos
New England, 899 kr,-

Grønt slip sfra Hugo Bos
hos Kaufmann, 400,-

Multifarvet slips fra New England, 799,-

Bordeaux slips fra Tiger of Sweden
hos Mr. Harris, 600,

Blåt slips med røde prikker
fra New England, 799,-

Rødt og blåt stribet slips
fra Tommy Hilfiger, 499,-

Slips med rensdyr fra Porta
hos Mr. Harris, 400,-

Lær at binde en slipseknude på 1 minut

Er du lidt rusten ud i slipseknuderne? Ingen grund til at styre udenom det perfekte festlook, bare fordi det kniber lidt med windsor-knuden. Vi har lavet en lille video-guide, hvor du kan lære at binde den perfekte slipseknude på 1 minut.

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020