6 uundværlige til din sommerferietræning

Solen skinner, roséen er iskold og den der løbetur og din holdtræning virker pludselig lidt ligegyldig. Heldigvis sker der ikke noget ved at skrue lidt ned for ambitionerne for en kort periode, så længe du husker at holde en vis aktivitet med korte strækninger.

Men hvordan holder man så lige gejsten oppe, når strandkanten trækker og liggestolen i haven nu er så god? Først og fremmest handler det om planlægning og om at skabe en motivation – dernæst om godt grej, der gør træningen lidt federe.

 

På med cap’en

Når du løber, cykler eller vandrer i den skarpe sol, kommer du hurtigt til at misse med øjnene. Og er du på den helt lange træningsrute, kan det hurtigt ende med hovedpine. Derfor er en kasket din ven, da den både giver dine øjne skygge og køler dit hoved lidt af ved at skærme for middagssolens stråler.

 

Ta’ cyklen med

Skal du på køreferie i bil, er det oplagt at tage cyklen med bagpå. Det er både en god måde at se ferieomgivelserne på, og på de lange strækninger er der rig mulighed for at lade tankerne flyve, glemme hverdagens gøremål og bare være en del af naturen og vejen. Det er dog en god idé at tage mountainbiken med, så du kan klare det meste terræn.

 

Cykelcomputer

Nu vi er ved det med cykler, så kan det være sjovt at have en cykelcomputer med på feriens cykelture. På den måde kan du holde styr på, hvor længe og hvor langt, du får cyklet. Især en god gadget til dig, der går lidt mere op i selve træningsdelen af dine cykelture. Vælg én som er nem at montere, når du står der på den italienske bjergskråning.

 

Svøm en tur

Når du er på badeferie, er det oplagt at gøre den sædvanlige dukkert til en udvidet svømmetur. Det er både en dejlig kølig form for træning, når du er på ferie sydpå, og så føles det heller ikke så overvældende at skulle tage beslutningen om at gøre det, for du er jo alligevel hele tiden ved vandet. Men husk svømmebrillerne, så du kan orientere dig i det åbne vand – og måske også se en farvestrålende fisk eller to.

 

Track dig selv

Vil du gerne holde styr på din overordnede aktivitet, så må du ikke gå ned på et godt pulsur. Og det er ikke kun til dig, der dyrker hård træning. Det kan også hjælpe dig med at holde styr på, hvor mange skridt du får gået gennem Roms smalle gader på jagt efter gelato.

principia evoke a37 ritter lyngby storcenter

Principia Evoke mountainbike, 4.499,- (før 4.799)
Ritter Cykler

ny cap athletes foot lyngby storcenter

NY Cap, 199,-
The Athlete’s Foot

cateye quick ritter lyngby storcenter

Cat Eye Quick cykelcomputer, 499,-
Ritter Cykler

Svømmebrille Sport 24 lyngby storcenter

Svømmebrille, 170,-
Sport 24

galaxy watch active black sportmaster lyngby storcenter

Samsung Galaxy Watchactive, 2000,-
Sportmaster

samsung galaxy watch active rosa sportmaster lyngby storcenter

Samsung Galaxy Watchactive, 2000,-
Sportmaster

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker

Shopping

Stilsikre gaver til Valentine’s Day