Et godt tip

6 forslag til dit nytårsforsæt

Lige om lidt står der 2018 i kalenderen, og rigtig mange danskere hopper ind i det nye år med et nytårsforsæt. Vi har samlet 6 bud på nytårsforsætter, som kan inspirere dig til at få markeret en sund og frisk start på det nye år. Er der noget, du har lyst til at forandre i dit liv?
Af Lyngby Storcenter, december 2017

1. Bruge cykelhjelm

Vi ved godt, det er det mest fornuftige at bruge cykelhjelmen, men alligevel er der flere af os, som lader den hænge på knagen. Men, måske er det nu det er tid til at lægge de dårlige undskyldninger på hylden, og leve med en dårlig hårdag. Siden 2004 har der været en stigning af folk der kører med cykelhjelm. Skal du være med til at hive statistikken yderligere op i 2018?

Abus cykelhjelm fra Ritter cykler, 599 kr.

2. Se mere af verdenen

Der er ingen, der siger, at nytårsforsæt skal være sure pligter, som er kedelige at holde. Måske nytårsforsættet i år skal være et, der er sjovt at overholde. Skal du prøve at rejse til et helt nyt land, du aldrig har været i før? Eller giv det, der er lige foran din næse lidt mere opmærksomhed? Gør 2018 til et år, hvor du ser dig omkring.

Gucci briller fra Thiele til 2.210 kr.

3. Passe bedre på dine ting

Alle kan være klodsede, men sker det (lidt) oftere for dig, så kan det være, at du i 2018 skal gøre noget aktivt for at passe lidt bedre på dine ting.

 

iPhonecover fra Telia, 399 kr

4. Hver dag skal være en fest

Er der gået lidt for meget rutine i hverdagen? Giv dig selv et nytårsforsæt, der handler om oftere at gøre hverdagen til en fest. Det er f.eks. bevist, at dans udløser endorfiner, så skru lidt op for musikken en gang imellem.

Højtaler fra 3-butikken, 1.299 kr.

5. Sove bedre om natten

Flere undersøgelser har vist, at det er rigtigt sundt at få sovet ordenligt om natten. Men faktum er, at vi bliver dårligere og dårligere til at få vores skønhedssøvn. Et  oplagt nytårsforsæt anno 2018, er derfor at prioritere sin søvn. Det kræver helt sikkert tålmodighed at undersøge, hvad der fungerer bedst for dig, for at få en god søvnrytme. Og så gør det jo ikke noget, at din hud også revitaliseres imens.

Night repair serum, 554 kr, Lyngby Løve Apotek

6. Dyrke mere sport

Et af de allermest almindelige nytårsforsæt er at dyrke mere motion. Og måske du allerede har haft det før? I hvert fald er det nye år et oplagt tidspunkt at skrue op for ambitionerne. Her er det par sko, der måske kan få dig en tur ekstra rundt om søen.

Asics Gel Kayano løbesko fra Sportmaster, 1500 kr.

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker