Shopping

5 udsalgsfavoritter til hende

I dag starter udsalget i Lyngby Storcenter. Kom allerede kl. 10, når det hele bliver skudt i gang med GRATIS pandekager m. sukker og en vand til de første 500 kunder. Her har vi samlet 5 gode investeringer, som du kan finde på hylderne i centret. Ses vi?

Af Lyngby Storcenter, juni 2018

Den lange sommerkjole

Der er mange penge at spare, hvis du investerer i denne smukke kjole. Kjolen er både ideel til sommerens fester, og kan også sagtens bruges, når det bliver lidt køligere.

Denne fantastiske kjole fra Idé Nyt sættes ned med hele 40 procent!
Før 2.500, nu kun 1.500 kr.

Levi’s 501

Et klassisk design, der holder længe, er også en god investering. Hos Levi’s har de 30% på mange af deres jeans. Kom ind i butikken og find din favorit.

Den populære 501 model fra LEVI’S er sat ned med 30 procent!
501 skinny, før 999 kr., nu kun 700 kr.

 

Den lille hæl

En fin ny sko til samlingen? Denne farverige ruskindsmodel kan både bruges til hverdag eller fest. Skoen fås i to forskellige farver.

Højhælet sko fra PAW SKO
Før 799 kr, nu kun 499 kr.

 

Tommy Hilfiger kjole

Mangler du en ekstra sommerkjole? Hos Tommy Hilfigers er der 30 procent på dette lækre design med deres ikoniske farvekombination! Kom ind i butikken og se alle de nedsatte varer.

Smuk, farverig kjole fra Tommy Hilfiger
Før 1.499 kr. Nu 1.050 kr.

Et par gode jeans til halv pris

Et par jeans er en god investering, fordi de ikke er sæsonbestemte, men holder både sommer og vinter. Disse jeans er nedsat med hele 50 procent!

Pulz jeans fra GINE, fås i mørk eller sort
Før 700 kr. nu 350 kr.

Få mere inspiration

Shopping

9 efterårsfavoritter til hende