Shopping

5 favoritter på udsalg til ham

Udsalget er i fuld gang i Lyngby Storcenter, og hylderne bugner af rigtig gode tilbud. Mangler sommergarderoben et løft, så er der rig mulighed for at finde dit nye sommertøj blandt udsalgsvarerne. Vi har jagtet de bedste tilbud til manden, og her kan du se 5 favoritter!

Af Lyngby Storcenter, juni 2018

Ralph Lauren skjorte

En hvid skjorte er en klassiker i garderoben, så hvorfor ikke købe den nu, mens tilbuddet er der. Skjorten er nedsat med 30% hos Mr. Harris, og den kan fås i flere forskellige farver.

Hvid Ralph Lauren skjorte fra Mr. Harris
Før 900 kr., nu 630 kr.

Nye sko til ferien eller festen?

Los Angeles hedder modellen, og her får du en lækker herresko i kalveskind med smart hælkappe-effekt. Den smukke herresko har en fleksibel og affjedrende ydersål.

Copenhagen Shoes herre sko fra Paw Sko
Før 799 kr., nu 549 kr.

 

Smuk printet skjorte

Vil du gerne med på sommerens trend med fuld skrue på farver og print? Så kan du investere i denne skjorte, der indkapsler sommerens look. Sommermoden byder nemlig på mere iøjnefaldende outfits – også til hverdag!

Farverig Eterna skjorte fra Tøjeksperten
Før 699 kr., nu 500 kr.

Knaldrød polo?

Nu er det jo VM, så hvad med en knaldrød polo, der også kan passe til landsholdskampen? Prisen er skruet helt i bund, og kan du ikke nøjes med en enkel, fås de lige nu i flere forskellige farver.

Rød polo fra New England
Før 699 kr., nu kun 199 kr.

30 procent på North Face jakken

Mangler du en ny vindjakke? Så hop forbi Sport 24, hvor du lige nu kan finde den lækre North Face vindjakke på udsalg. Jakken passer perfekt til den danske sommer med omskifteligt vejr, og så er den udstyret med praktiske lommer i siden.

Jakke fra Sport 24
Før 700, nu 490 kr.

Læs også: 5 udsalgsfavoritter til hende

Få mere inspiration

Trend

Gul og orange er sommerens helt store farver

Shopping

5 efterårsfavoritter til ham

Shopping

Udsalgsslutspurten er sat ind