5 sportsgrene, du kan lave udendørs

Sæsonen for udendørs træning er så småt gået i gang. Gibber det i dig efter at bytte træningscentret ud med den dejlige, danske natur, så læs med her, hvor vi sætter fokus på udendørs træning.

 

Er du typen, der elsker at mærke vinden i håret eller asfalten under fødderne, mens du træner, er du langt fra den eneste. Der er en god forklaring på, hvorfor vi er blevet så vilde med at rykke træningen udendørs. Et studie har vist, at folk, der træner udendørs, føler sig mere positive. Og bare fordi du bytter omgivelserne ud, behøver det ikke at begrænse dig i at prøve kræfter med forskellige træningsformer. Her har vi samlet 5 sportsgrene, der egner sig til at udføres udendørs, og samtidigt giver vi et bud på lækkert træningstøj fra INTERSPORT og SPORTMASTER.

Outdoor training
Styrketræning i naturen er blevet en voksende trend. Mange vil gerne kombinere træning med frisk luft, og derfor bruger de genstande, man kan finde i naturen som træningsredskaber. Det kan være et træ, som benyttes til kropshævninger eller en helt almindelig bænk til dips.

Løb en tur i det fri
Sæt musik i ørene og løb en rute i eremitageparken, langs Bellevue eller et andet skønt spot nær dig. Udendørs løb er godt for din kondition, fordi bakker, dale og vind gør, at man må arbejde ekstra hårdt.

Dyrk yoga udendørs
Yoga er blevet allemandseje. Har du allerede erfaring nok fra den populære træningsform, til at kunne lave øvelserne på egen hånd, er det let at flytte træningen udendørs. Så er der dobbelt op på mindfulness:-)

Sjip dig i form
Man kan sjippe overalt, det er faktisk ret sjovt, og man får hurtigt varmen i kroppen. Det kan godt betale sig at bruge et lidt tungere sjippetorv, hvis man foretrækker at sjippe udendørs.

Afsted på mountainbike
Mærk suset, når du kører op og ned af bakker. I de danske statsskove finder du tilsammen mere end 500 km mountainbikeruter, og der er både noget til begyndere og øvede.

Træningsbukser
Løbebukser fra Asics med lomme til iPhone, 600 kr.
Sportmaster

Blå løbetrøje
Løbetrøje fra Nike, 400 kr.
Sportmaster

Lyserød drikkedunk
Cassal drikkedunk, 149 kr.
Intersport

“Yes we care”-tights
Cassal tights, 449 kr.
Intersport

“Yes we care”-sports bh
Cassal sports bh, 349 kr.
Intersport

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne