5 fantastiske sommerjakker

Sommeren er selvfølgelig først lige begyndt med solbadning og is-spisning så langt øjet rækker, men derfor kan man jo alligevel godt kigge lidt efter en flot sommerjakke til de køligere aftener og de dage, hvor de grå skyer kommer på besøg. Vi har samlet nogle af de bedste sommerjakker fra butikkerne lige nu til både de store, de små, de farverige og de fremsynede.

Til minimalisten

Det minimalistiske valg finder du hos Arket, hvor denne sorte jakke i A-snit og merinould holder dig både varm og underspillet cool på samme tid. Også det praktiske valg, da jakkes tidløse look gør den holdbar hele året rundt.

Merino-jakke, 1.100,-
Arket

Merino jakke Sommerjakker Arket Lyngby Storcenter
Calvin Klein jakke Sommerjakker Badstore Lyngby Storcenter

Til seje unger

Dynejakken fra Calvin Klein er både varm og cool, og den lysegule farve er helt perfekt til sommerens looks og sæsonens fregnede næsetipper. God til en dag i strid blæsevejr, en kølig sejltur eller når der står telttur på ferieskemaet.

Calvin Klein-jakke, 1.400,-
Bad Store

Til safari-stilen

Sommerens safaristil er bestemt ikke slut, så kast dig over looket med denne mørkegrønne jakke, der rammer pletskud på stilen. Derudover er den syet af hør, som både er sæsonens mest trendy materiale og behageligt åndbar for huden i sommerheden.

Hør-jakke, 499,-
Flash

Hørjakke Sommerjakker Flash Lyngby Storcenter
Blazer Sommerjakker Gine Lyngby Storcenter

Gul som solen

Den skræddersyede habitjakke i friske farver er og bliver én af forårets og sommerens største trends. Brug den sammen med en hvid T-shirt og sorte cykelshorts for instant coolness, eller brug den til at give dit hverdagslook lidt ekstra sommersol.

Blazer, 400,-
Gine

Til de fremsynede

Selvom du sikkert mentalt kører i sommer-mode, så er efteråret lige om hjørnet – i hvert fald i butikkerne. Og i den kommende sæson står den bl.a. på luksus-boheme med fløjl, sløjfer og brunt. Masser af brunt! Så hop i denne sag fra Vero Moda og vær med på beatet.

Fløjs-blazer, 200,- (før: 499,95)
Vero Moda

Blazer Sommerjakker Vero Moda Lyngby Storcenter
Få mere inspiration