Shopping

5 favoritter til efteråret

Den endeløse sommer havde alligevel en ende, og klædeskabet derhjemme er bare overhovet ikke klar til dansk efterår! Sådan var vi vist mange der havde det, men bare rolig. Lyngby Storcenter rummer et hav af helt særlige items, der kan sparke liv i din efterårsgarderobe.

Her har vi samlet 5 efterårsfund fra herrebutikkerne, som du kan bruge allerede fra i morgen!

Af Lyngby Storcenter, august 2018

80’er nostalgi

Et 80’er comeback, du vil elske. Best Company er tilbage med deres ikoniske logo-tøj. Sweatshirten fås i forskellige farver, så der både er noget til de modige og de minimalistiske. Kom ind og se de forskellige nostalgiske fund hos New England.

Best Company sweatshirt
799 kr. hos New England

Få varmen med Moncler

Hvis valget står mellem at fryse om ørerne, eller opgradere stilen med en fed hue, så ved vi godt, hvad vi ville vælge. Du vil ikke kun elske huen fra Moncler på grund af det fede design, men i den grad også det luksuriøse materiale.

Moncler hue
1.000 kr. hos Mr. Harris

Sko du ikke har lyst til at tage af

Ecco er kendte for deres gode såler, og denne lette efterårsstøvle er ingen undtagelse. Vælg en sort model, hvis du vil være sikker på, den passer til hele efterårsgarderoben.

Læs også: Bliv klædt på til den nye sæson

Sorte Ecco sko
1.000 kr. hos Skoringen

Den perfekte efterårsjakke

En skøn, moderne jakke, der er velegnet som overgangsjakke. Der er elastikkant på ærmerne og nederst på jakken, så kulden holdes ude. Jakken har også praktiske sidelommer, og så sidder den bare godt.

Lindeberg jakke
999 kr. hos Tøjeksperten

Håndlavede bælter

Et sandt scoop for den stilbevidste mand. Bælterne er produceret helt uden syninger, så det enkle look er bevaret. Hvis du har lyst, kan du mixe spænder og remme på kryds og tværs, så du for eksempel har sølvspændet sammen med den blå rem. Valget er dit. Hos New England er de eneforhandlere på de håndlavede bælter.

Håndlavede bælter
799 kr. hos New England

Få mere inspiration

Trend

Gul og orange er sommerens helt store farver

Shopping

Udsalgsslutspurten er sat ind

Inspiration

Shorts - sæsonens tendens i gadebilledet