Skønhed

5 duftnyheder til hende

Ud over indkøb af sæsonens nyeste items til garderoben, må du ikke glemme at opdatere din spejlhylde på badeværelset med en af forårets nyeste dufte. God fornøjelse med at beslutte hvilken – det kan nemlig være svært at vælge én favorit!

Saftig couture

Du kender garanteret allerede Juicy Coutures ikoniske dufte, og nu kan du udvide samlingen med Viva La Juicy Rosé! – En frisk duft med noter af mandarin, roser og jasmin, der er absolut uimodståelig.

Juicy Couture Viva La Juicy Rosé EdP, 50 ml, 550 kr. hos Matas

Forårsforelskelse

Blush har fået sit navn fra – ja – det at rødme! Følelsen, fortolket af Marc Jacobs, har resulteret i en indbydende duft der er baseret på noter af lilje, frossen pære og musk. Lige til at forelske sig i!

Marc Jacobs Daisy Blush edt. 50 ml. 545 kr. hos Matas

Agua del sol

ESCADAs nye duft emmer af sol og sommer, og du får lyst til at smutte sydpå så snart du får næsen i denne cocktail af sommer. Pære granita, iskold hindbærsorbet og citrus er base for denne duft, der er et musthave til sommer!

ESCADA Agua Del Sol edt. 50ml. 470 kr. hos Matas

Dolce & Gabbana

i fuldt flor

Dolce Rosa Excelsea er en udsøgt blomsterduft der fuldender din duftgarderobe. Den friske blomsterduft indeholder noter af afrikansk rose (der aldrig før har været brugt i en duft), og sammen med lyserøde damaskroser, neroliblade, Cashmeran, hvide åkander, sandeltræ og papayablomster er duften af Dolce & Gabbanas nyeste parfume det perfekte bud på et både delikat og romantisk forårsindslag.

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa, edp. 75 ml. 950 kr. hos Matas

CK to share

CK2 er det nyeste skud på duftstammen fra Calvin Klein. En naturlig og frisk duft, som du ikke nødvendigvis får for dig selv på badeværelset. Den urbane duft er nemlig unisex og kan både bruges af kæresten og dig. Det er da value for money!

Calvin Klein CK2 edt. 100 ml. 555 kr. hos Matas

Få mere inspiration
Aktivitet

Spil og vind præmier med Lyngby Storcenter