Shopping

5 anbefalinger til ham

Bærbar kunst, den perfekte sommer-accessory og nye spændende prints! Vores butikker bugner med helt særlige sommerfund, der tilfører garderoben et ekstra strejf af sommer. Se et lille udpluk her, og mærk hvordan sommerstemningen langsomt sniger sig ind på dig.

Af Lyngby Storcenter, april 2018

Eksotiske shorts
Til dig der ikke er bange for at folk kigger en ekstra gang efter dig. Knald på farverne og ligeledes det sommerlige print. I år er der ingen grund til at vælge de almindelige afdæmpede basics, når du vælger shorts. Kan man andet end at komme i sommerstemning, når man kigger på dem?

Ralph Lauren shorts
699 kr.
Ginsborg

Gå klædt i kunst
Det svenske mærke Limitato har lavet en serie med limited edition T-shirts. Serien består af kendte kunstværker fra verdensberømte fotografer. Der følger en eksklusiv gaveæske med, når du køber den, hvilket samtidig gør det til en unik gaveidé. Kom ind hos New England og find det stykke kunst der betyder mest for dig.

Limitato T-shirt
999 kr.
New England

Nye sommer sneakers

Står du og mangler en ny og mere sommerlig sneaker, så anbefaler vi denne smukke, hvide model fra Adidas. Den er let og luftig, og perfekt til de varmere dage.

Læs også: Forårsjakker til ham

Hvide Adidas sneakers
1.449,95 kr.
Athlete’s Foot

Den kortærmede skjorte

Er du til det cool og sporty look? Så måske en skjorte med lidt spræl i vil falde i din smag. En kortærmet skjorte med print er et musthave til sommer. Og med denne er sommerlooket hurtigt på plads!

Kortærmet Lindebergh Blue skjorte
599 kr.
Tøjeksperten

På med bøllehatten

Bøllehatten er den perfekte sommer-accessorry. Når solen bager, er der intet bedre end en hat, der skygger for solen. Denne har både et rent snit og nedtonede farver, og passer derfor til de fleste outfits.

Ralph Lauren bøllehat
499 kr.
Ginsborg

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann